Windows aplikacija za kontrolu i evidenciju rada – savršeno rešenje za mala i srednja preduzeća

Nova Microsoft aplikacija namenjena malim i srednjim preduzećima omogućava efikasnu kontrolu odnosno evidenciju rada zaposlenih za savršeno lako i transparentno izračunavanje trajanja rada u realnom vremenu.

Zvanično press saopštenje

Microsoft je predstavio Windows aplikaciju za kontrolu i evidenciju rada zaposlenih namenjenu preduzećima i poslovnim sistemima. Aplikacija pod nazivom „Evidencija Radnog Vremena“ (ERV) je savršeno rešenje za mala i srednja preduzeća, jer poslodavcima i zaposlenima u svakom trenutku pruža uvid u stanje i kontrolu rada u realnom vremenu. Tako se u okviru ERV sistema vodi evidencija bolovanja, korišćenja godišnjih odmora i službenih putovanja, a sistem preračunava i informacije o prekovremenom radu.

Tokom specijalne akcije, sva preduzeća koja u periodu od 1. 11. do 31. 12. 2015. kupe bilo koji Windows tablet ili 2 u 1 uređaj, na poklon dobijaju Windows aplikaciju za kontrolu i evidenciju rada zaposlenih. Licencu za besplatno korišćenje ERV sistema kupci mogu preuzeti prilikom kupovine Windows tablet uređaja u prodavnicama prodajnih lanaca WinWin i Gigatron.

ERV sistem funkcioniše tako što zaposleni na tabletu unosi jedinstveni PIN kod nakon čega bira ponuđenu akciju kao što je - dolazak na posao, odlazak na pauzu, službeni ili privatni izlazak i druge aktivnosti.

Na osnovu prikupljenih podataka, moguće je na dnevnom ili proizvoljno odabranom vremenskom periodu, prikazati podatke u vidu izveštaja. Dobijeni izveštaji daju potpun presek rada zaposlenih u dužem vremenskom periodu, odnosno odražavaju kvantitet i kvalitet njihovog rada i zamenjuju manuelno vođenje evidencije. Podacima u okviru ERV sistema može se pristupiti bilo kada, sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja.