X2 Kimera M4007 igrački miš sa osam programabilnih tastera

X2. Kimera M4007 je igrački miš koji je dizajniran da se koristi za igranje FPS, MMORG, RTS naslova pri čemu korišćenje programabilnih tastera zavisi od vaših ličnih afiniteta. Kimera M4007 je ergonomski dizajniran i prilagođen da vam obezbedi komfor prilikom dugih partija smanjenjem napetosti mišića u vašoj ruci i zglobovima.

Kimera M4007

Miš je izrađen korišćenjem A5050 električnog čipa visokih performansi za precizno pozicioniranje i vrednost DPI od 800 do 2400. Najbolja preciznost i tačnost su garantovani dok gumeni bočni elementi obezbeđuju čvrsto držanje miša u ruci i kada vam se urke oznoje.

Kimera M4007

Kimera igrački miš podržava 100Hz pooling rate za najbolje i najbrže 1ms vreme odziva tokom vaših partija sa prijateljima i konkurentima. Osam programabilnih tastera pruža šiork spektar opcija prilagođenja tako da će miš u svakom momentu moći da odgovori na sve izazove modernih igara.

Kimera M4007

Specifikacije:

  • Proizvođač: X2
  • Model: Kimera X2 M4007
  • Prilagođen: desktop
  • Tip: Klasičan
  • Senzor: optički
  • Broj tastera: 8
  • Priključak: USB *Prenos: žični

Zaključak

X2 Kimera je odličan igrački miš koji je dizajniran sa RPS, MMORG i FPS naslove. Poseduje osam programabilnih tastera dok širok spektar podešavanja DPI omogućava da prilagodite miš različitim žanrovima igara. Miš je takođe opremljen specijalnim gumiranim delom koji će sprečiti njegovo klizanje čak ikada su vam dlanovi vlažni posle dugih sati igranja.

Conclusion

X2 Kimera is an excellent gaming mouse designed for RPS, MMORG and FPS titles. It has eight programmable buttons while a wide range of DPI settings allows you to customize your mouse to different genres of games. The mouse is equipped with a special rubber component that prevents slipping even when your palms are wet after long hours of playing games.

Zahvaljujemo se:

List Online Shop, Cara Dušana 212, 011/3535555

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 20€

list.rs