Xwave NTM11700 laptop torba

Jedna od boljih laptop torbi koje smo videli u poslednje vreme, kompatibilna sa 15.6" modelima prenosnih računara i sa dosta prostora na raspolaganju za one koji vole da ponesu malo više stvari.

Stiže nam još jedna Xwave torba, ovoga puta model namenjen 15.6" modelima laptop računara. Do sada smo videli već različite modele iz Xwave ponude, i konstatovali da su prilično dobrog kvaliteta za tu kategoriju cena. Tako je i sa NTM11700 torbom, koja donosi malo više prostora za one koji su stalno u pokretu. U prodavnicama može da se nađe veliki broj raznih torbi i to u svim kategorijama, i Xwave se u startu suočava sa prilično velikom konkurencijom, tako da neće biti baš jednostavno da se izbori za neku bolju poziciju. Ipak, to će za kupcima sigurno značiti samo da mogu više da biraju i da će cene biti sve niže.

Ključne karakteristike

  • Dosta prostora na raspolaganju
  • Solidan kvalitet izrade

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: laptop računari do dijagonale od 15.6"

Xwave NTM11700 laptop torba

Ono što odmah vidimo jeste da je torba nešto kvalitetnije izrade u odnosu na ono što smo navikli da vidimo u ovoj kategoriji, mada je i dalje kompletno crne boje i bez nekih previše uočljivih detalja: ovo je obično nešto što najviše odgovara poslovnim korisnicima. Vidimo sa bočnih strane torbe po jednu plastičnu kopču koja služi da se pregrade i dodatno obezbede i učvrste, što se ne viđa toliko često kod ovakvih modela torbi. Sa gornje strane imamo klasične ručke za držanje, dok u paketu stiže i kaiš za preko ramena koji se podešava po dužini i koji ima ojačanje za rame, uz mogućnost da se kompletno skine ukoliko se ne koristi.

Torba sa prednje strane ima jednu manju pregradu za sitnicu, sa većim brojem našivenih džepova, a pozadi i jedan uzani džep sa ziperom, zgodan za držanje dokumenata. Pozadi vidimo i traku za provlačenje teleskopske ručke kofera, tako da će torba lako moći da se zakači za kofer i tako nosi. Glavna pregrada je sa nešto više prostora na raspolaganju: poseban deo za laptop koji je ojačan i sa trakom koja će držati laptop u mestu, kao i dodatni džep koji ide celom dužinom torbe, kao i dosta dodatnog mesta za sve ono što može da zatreba uz laptop. Šteta jedino što nema nekog ojačanja sa donje strane koje bi omogućilo da se torba postavi uspravno na pod.

Rezime

Ovo je definitivno jedna od boljih Xwave laptop torbi koja je kompatibilna sa 15.6" dijagonalom, što znači da će i najveći broj aktuelnih modela bez problema stati. Kvalitet je iznad proseka za ovu klasu, pa zaslužuje i preporuku, pošto bez problema može da se poredi i sa nekim dosta skupljim modelima koji su dostupni na tržištu. Ukoliko tražite dobru torbu u koju dosta može da stane, ova svakako ulazi u uži izbor.

Conclusion

This is one of the better Xwave laptop bags compatible with 15.6" diagonal, which means that the largest number of current models will fit into it. The quality is above average for this class and deserves a recommendation, since it can be compared with more expensive models currently available on the market. If you are looking for a good spacious bag, this model should be taken into account.

Preporučena cena (uključujući PDV, jun 2015.): 30€

NT Company ustupio: Xwave NTM11700 laptop torba
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.