Xwave S3 3200mAh eksterna baterija

Ima dosta onih kojima jedno punjenje baterije jedva potraje ceo dan, a za vlasnike Samsung Galaxy S3 postoji jednostavno rešenje u vidu ove Xwave futrole. U suštini, radi se o eksternoj bateriji spakovanoj u futrolu. Jednostavna montaža i korišćenje i kapacitet baterije koji je veći od one ugrađene.

Među dodatnom opremom koja je namenjena mobilnim telefonima, eksterne i dodatne baterije zauzimaju vrlo visoku poziciju, što i nije tako neobično, imajući u vidu da je standardna boljka svih novijih modela upravo autonomija. Vlasnici Samsung Galaxy S3 telefona imaju na raspolaganju nešto praktičnije od klasične eksterne baterije, a to je zaštitna futrola, sa ugrađenom baterijom. Na ovaj način, neće mnogo narušiti dimenzije telefona, a rezervno napajanje će biti pri ruci kada god to bude potrebno. Uz standardnu, ugrađenu bateriju kapaciteta 2100mAh, tu je i dodatna od 3200mAh, što će dosta produžiti autonomiju telefona.

Ključne karakteristike

  • Jednostavna instalacija
  • Kapacitet 3200mAh

Utisak kvare

  • USB interfejs od samo 1A

Specifikacija

  • Kapacitet: 3200mAh
  • Ulaz/Izlaz: 1A
  • Konekcije: MicroUSB
  • Kompatibilnost: Samsung Galaxy S3

Xwave S3 3200mAh

Spolja gledano, ovo je zaštitna futrola sa poklopcem sa prednje strane, nalik na brojne modele koji su već dostupni na tržištu. Zadnji deo je napravljen od plastike, u soft-touch finišu spolja, blago zaobljenih ivica, tako da vrlo lepo leži u ruci. Što se poklopca tiče, on je sa unutrašnje strane postavljen materijalom nalik na mikrofiber, što će zaštititi ekran od habanja i ogrebotina. Vidimo da sa zadnje strane imamo i kick-out postolje koje je vrlo praktično za one koji vole da gledaju filmove, pa telefon mogu osloniti u landscape položaju. Pošto se radi o futroli pravljenoj za Samsung Galaxy S3, svi otvori sa zadnje (kamera i blic) i gornje (za 3.5mm audio konektor) strane su u milimetar precizni.

Tek kada se otvori, vidi se da nije u pitanju klasična futrola. Baterija je dovoljno tanka da većina možda neće ni primetiti, ali tu je zato MicroUSB konektor sa donje strane, na koji se telefon direktno priključuje kad se stavlja u futrolu. Spolja, postoji još jedan MicroUSB konektor koji služi za punjenje same baterije. Postoji poseban taster, kojim se proverava stanje baterije, a čemu služe i četiri LED lampice, i koji služi za aktiviranje punjenja telefona preko ugrađene baterije. Ono što treba znati je da je dodatna baterija kapaciteta 3200mAh, što je i više od ugrađene 2100mAh baterije.

Rezime

Ono što treba znati je da će baterija na izlazu daje 1A, što znači da se telefon neće tako brzo puniti, a ista je situacija i sa dopunjavanjem dodatne baterije pošto je takođe maksimum oko 1A. Još jedna napomena, da bi se telefon regularno punio, biće potrebno da se izvuče iz futrole. Uprkos ovome, Xwave S3 3200mAh je zgodan dodatak za one kojima je problem da na Samsung Galaxy S3 telefonu izguraju jedan ceo dan. Ovako, dobijaju praktičnu zaštitnu futrolu sa integrisanom baterijom koja je još većeg kapaciteta od originalne.

Conclusion

Battery output is 1A, which means that the phone will not be quickly charged, and the same situation is with charging extra batteries because the maximum output is around 1A. In order to regularly charge the phone, it is necessary to put it out of the case. Xwave S3 3200mAh is a nice addition for those who have problems having their Samsung Galaxy S3 phone works a whole day. In this way, the protective case with integrated battery of larger capacity than the original is provided.

Preporučena cena (uključujući PDV, jun 2015.): 19€

NT Company ustupio: Xwave S3 3200mAh
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.