Xwave T62 gadget za auto

Simpatičan gadget namenjen onima koji treba mp3 plejer ali i jednostavan način da tu muziku slušaju u kolima. Iako nema nešto puno opcija na raspolaganju, adapter za napajanje ima i dodatni USB port sa izlazom od 2A, tako da se može dopunjavati i telefon ili tablet sa strane.

FM transmiteri su vrlo praktični uređaji koji omogućavaju da zvuk sa multimedijalnog plejera prosledite do audio sistema u kolima. Xwave je poznat po raznim multimedijalnim uređajima od koje smo mnoge i videli do sada, a zajedničko im je prvenstveno odlična cena, ali i priličn dobar kvalitet zvuka koji se dobija. Model T62 je interesantna kombinacija punjača za kola, muzičkog plejera i FM transmitera. Spajanje više funkcija u jednu je ovde uspelo u potpunosti, stim što kao bonus imamo i mogućnost dopunjavanja dodatnih periferija.

Ključne karakteristike

  • Kombijacija punjača za kola, MP3 plejera i FM transmitera
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Funkcije: plejer (MP3, WMA), FM transmiter (87.5 do 108 MHz)
  • Auto Punjač: izlaz 5V/2A
  • Memorija: MicroSD
  • Ekran: LCD, 1 red, pozadinsko osvetljenje
  • Baterija: Li-Ion

Xwave T62

U pakovanju stižu sam plejer koji je veoma kompaktnih dimenzija, punjač za kola sa integrisanim postoljem za plejer, kompaktni daljinski upravljač koji će pojednostaviti upotebu i USB kabl. Da počnemo od adaptera za kola koji i nije baš tako mali, pa savetujemo da se dobro proveri da li staje u kola bez problema. Gornji deo je sa nosačem na koji se kači sam plejer, sa kontaktnim tačkama, tako da će se baterija plejera dopunjavati kada se prikači, što je vrlo praktično. Ono što odmah primećujemo je jedan dodatni USB port sa bočne strane ovog adaptera, koji ima 2A izlaz, a što će biti odlično ukoliko planirate da dopunite bateriju mobilnog, tableta ili GPS-a, posebno ako znamo da većina aktuelnih auto punjača ima izlaz oko 1A.

Sam plejer je vrlo jednostavan, sa osnovnim kontrolama raspoređenim oko centralno postavljenog LCD-a koji je prilično mali, a tu su Play/Pause, Menu, Back i Skip. Tu se nalazi i statusna dioda. Sa bočnih strana imamo slot za MicroSD memorijske kartice (sam plejer nema interne memorije), On/off taster, MiniUSB priključak i 3.5mm konektor za slušalice. FM transmiter pokriva raspon frekvencija od 87.5 do 108MHz, pa samo treba malo eksperimentisati sa frekvencijom na radiju koja pruža najčistiji zvuk, što će posebno u gradu biti pravi izazov. Od audio formata su podržani samo oni najosnovniji: MP3 i WMA, a iako plejer nema baš puno nekih opcija, kvalitet zvuka je sasvim zadovoljavajući i nemamo nikakvih konkretnih primedbi.

Rezime

Ovaj uređaj se vrlo lako instalira i koristi, uz mogućnost da se dodatno puni baterija na nekom drugom uređaju, a posebno napominjemo da je izlaz 2A, tako da će i punjenje baterije biti brže nego što je to slučaj sa većinom auto punjača. Kvalitet zvuka je dobar, stim što kada se sluša preko FM tjunera mora da se pronađe frekvencija koja je najčistija. Sve zajedno, za one koji hoće da svom audio sistemu u kolima na najjednostavniji način proslede svoju mp3 kolekciju (a nema dostupnog audio ulaza), ovako nešto za malo para rešava problem.

Conclusion

This device is easy to install and use, with the ability to charge the battery using another device. The 2A output is provided, so charging the battery will be faster, as is the case with most car chargers. The sound quality is good, and when you listen to music over the FM tuner, it is necessary to find the cleanest frequency. Overall, for those who want to forward its mp3 collection to the car audio system with no available audio inputs, something like this resolves the problem at affordable price.

Testirani proizvod je uzorak.

NT Company ustupio: Xwave T62
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.