Zašto su .RS i .СРБ domeni super i kako ih registrovati za samo 120 dinara?

Imate super ideju i jedva čekate da je realizujete. Za početak vam treba sajt, ali svi dobri .COM domeni su već zauzeti. A zašto ne bi registrovali .RS ili .СРБ? Prednosti su brojne, ali pre nego što ih nabrojimo vredi skrenuti pažnju na sjajnu akciju koju nudi SuperHosting (https://www.superhosting.rs/) tokom koje .RS ili .СРБ domen možete registrovati za samo 120 dinara, što u slučaju .RS ekstenzije predstavlja uštedu od preko 90%.

Ako imate firmu, postoji i dodatni motiv za registraciju .RS ili .СРБ domena. Po zakonu sva privredna društva i preduzetnici moraju registrovati e-mail adresu u APR-u pre 1. oktobra 2019. godine, a ponude za saradnju poslate sa Gmail adrese neće izgledati tako poslovno kao one poslate sa vlastitog domena.

Prilikom registracije domena možete odabrati neku egzotičnu ekstenziju u moru od oko 350 ponuđenih ekstenzija, ali pored toga treba iskoristiti ovu promociju i registrovati i .RS ili .СРБ domen.

Nacionalni .RS i .СРБ domeni nose sa sobom brojne prednosti:

  • Svi veći pretraživači, kao što su Google, Bing i Yahoo, daju prednost sajtovima sa nacionalnom ekstenzijom domena pri lokalnoj pretrazi.

  • Nacionalni domen nagoveštava da je vaša firma regulisana nacionalnim zakonom, što dodatno uliva poverenje vašim potencijalnim klijentima.

  • Možete kreirati svoju poslovnu elektronsku poštu sa sopstvenim domenom (na primer: kontakt@nazivfirme.rs) i koristiti je prilikom registracije u APR-u.

  • Ukoliko je vaša firma/organizacija posvećena kako nacionalnim, tako i internacionalnim klijentima, možete registrovati domen nacionalne ekstenzije zajedno sa domenom najvišeg nivoa (.com, .net, .org...) ili nekim specijalnim domenom. Na taj način možete odvojiti sadržaj prema ciljnoj grupi na osnovu zemlje odakle potiču.

Da sve ove prednosti nacionalnih domena ne bi ostale samo prazna priča, SuperHosting vam poklanja vaučer sa kojim ćete moći da registrujete svoj .RS ili .СРБ domen na period od godinu dana za samo 120 RSD! Vaučer možete iskoristiti do 20.09.2019. godine prilikom registracije novih domena. Proces je jednostavan:

  • Posetite sajt SuperHostinga na adresi https://www.superhosting.rs/;

  • Unesi ime željenog .RS i/ili .СРБ domena;

  • Pratite korake porudžbine;

  • Na poslednjem koraku možete pregledati svoju porudžbinu, a ispod nje priložiti promo kod: SUPERRS120