ZOWIE gaming familija bogatija za nove proizvode

Mi u ZOWIE verujemo da je optimalan i dosledan otkucaj po tastaturi najbitnija funkcija tastature. Imajući to na umu, fokusirali smo se na svakom aspektu koji se odnosi na reakciju svakog otkucaja na tastaturi. Pored internog obimnog testiranja, profesionalni igrači su sproveli testiranje da bi se obezbedila stabilnost i udobnost. Iz tog razloga možda ste videli korišćenje tastature na glavnim događajima čak iako nije bila dostupna za javnost.

ZOWIE CELERITAS II tastatura karakteriše optimalno i preciznije predkretanje, što je rastojanje putanje tastera pre nego što stupi u dejstvo. Visoko kvalitetna gvozdena opruga omogućava sprovođenje svakog otkucaja sa doslednim uvećavanjem sile, dok takođe poboljšava izdržljivost koja ispunjava standarde neophodne u eSport-ovima. CELERITAS II tastatura predstavlja optički prekidač, koji omogućava igračima da izbegnu dvostruki otkucaj tastera. Tastatura takođe ima osvetljene tastere, sa nivoima osvetljaja koji se mogu prilagođavati ili kompletno isključiti. Smatramo da to omogućava udobnije iskustvo, bilo da igrate u svojoj spavaćoj sobi sa isključenim svetlima ili pod jakim svetlima turnira.

ZOWIE G-SR SE je naš odgovor svima koji su tražili od nas osećaj stare G-SR plave podloge za miš. Svesni smo toga da iako G-SR u crnoj boji ima istu površinu, ljudi osećaju razliku zbog nedostatka štampe na površini. G-SR SE ima odštampan dizajn, koji čini da imate isti osećaj kao na staroj podlozi ZOWIE G-SR u plavoj boji, koja nekim igračima nedostaje.

ZOWIE CELERITAS II tastatura biće uskoro dostupna svim prodavcima, dok će podloga ZOWIE G-SR SE biti dostupna samo kod odabranih prodavaca. Pratite naš društveni medij za informacija vezane za dostupnost u vašem regionu.