Zvanična distribucija Tamron objektiva u Srbiji

Putem zvanicnog distributera kompanije Digital Emporium, brend Tamron je od nedavno zvanicno dostupan na trzistu Srbije. Ovime svi kupci Tamron objektiva dobijaju produzenu petogodisnju garanciju ako registruju svoju kupovinu Tamron objektiva, i time budu bezbrizni i zadovoljni korisnici kvalitetnih Tamron objektiva.

Tamron-ov jedinstveni VC mehanizam koristi aktuator i mehanizme kako bi pružio izuzetno stabilnu sliku slike sa odličnim praćenjem. Mehanizam koristi 3-namotajni sistem za elektromagnetski pogon elementa sočiva koji kompenzuje vibracije, koji glatko klizi na tri kugle sa malo trenja. Ova jednostavna mehanička struktura je jedna od tajni TAMRON-ovih kompaktnih sočiva.

TAMRON je medju vodecim kompanija svetske optičke i foto industrije. Ovaj brend je poznat fotografima kao jedan od najkvalitetnijih izrađivača objektiva po najnižoj ceni. Osim odnosa cene i kvaliteta, TAMRON je poznat po konstantnim inovacijama kojima već nekolikog godina osvaja nagrade a upravo je 2017. osvojio EISA ( European Imaging and Sound Association ) nagradu za dva modela svojih objektiva.

Digital Emporium je novoosnovana kompanija na srpskom trzištu koja se bavi velikoprodajom IT I gaming opreme kao i Foto opreme. Zastupnici smo za velika imena poput : Sekonic, Hensel, Profoto, PhaseOne, Phottix, HasselBald, PeakDesign, Lensbaby, Nanguang, Vanguard al ii brendove iz domena IT industrije poput : DJI dronova, GoClever-a, Silicon Power, Tesoro i Zalman. Vise detalja na sajtu distributera: www.digitalemporium.rs