Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Divoom
  Model Aurabulb BT
 Ostalo Konfiguracija 1.0
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 10-Jun-2016 07:06:56 - #198784

Divoom Aurabulb je inteligentna smart muzička lampa za novi vek. U pitanju je uređaj koji je Bluetooth zvučnik, mikrofon, lampa i budilnik, sve u jednom uređaju kao savršen dodatak za vašu kancelariju, spavaću sobu ili foaje stana.

Divoom Aurabulb

Karakteriše ga moćni 2.5W zvučnik specijalno prilagođen od strane inženjera kompanije, besplatna mobilna aplikacija koju možete da instalirate na svoj telefon za pristup uređaju. Lampa je elegantno dizajnirana da kreira opuštajuću atmosferu.

RGB LED osvetljenje omogućava da lampa svetli bilo kojom nijansom koja vam padne na pamet, a tu je i ugrađeni zvučnik za lako handsfree pozivanje. Takođe, blago svetlo je idealno za noćno osvetljenje ukoliko ne volite da spavate potpunom mraku, dok nežni budilnik ima za cilj da vas lako probudi i pobrine se da vam dan počne lepo.

Specifikacije

  • Proizvođač: Divoom
  • Model: Aurabulb
  • Konfiguracija: 1.0

Zaključak

Divoom Aurabulb je inteligentni višenamenski uređaj koji u sebi skriva lampu, zvučnik budilnik, mikrofon. Omogućava da uživate u prijatnim bojama osvetljenja, slušate muziku sa vašeg mobilnog uređaja ili pak javljate se na pozive, dok funkcija inteligentnog budilnika se trudi da vam dan počne na najbolji mogući način.

Conclusion

Divoom Aurabulb is intelligent, multifunctional device that includes a lamp, alarm speaker, and a microphone. It allows you to enjoy the pleasant light colors, listen to music from your mobile phone or answer a call, while the function of intelligent alarm clock is here to make your day starts in the best possible way.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 50€

sampro.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan