“HoReCa i Viber – PARTNERSTVO ZA USPEH!”

U okviru programa 38. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu Viber i Grad Beograd vas pozivaju na jedinstvenu prezentaciju o inovativnoj primeni Vibera u savremenoj HoReCa industriji “HoReCa i Viber – PARTNERSTVO ZA USPEH!”

Zvanično press saopštenje

Viber, jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka sa preko 664 milliona korisnika širom sveta i 32 miliona korisnika u regionu centralne i istočne Evrope, predstaviće svoje praktične predloge za korišćenje njegovih naprednih funkcija u efikasnom upravljanju i razvoju poslovanja unutar HoReCa industrije na prezentaciji u okviru programa 38. Međunarodnog beogradskog Sajma turizma – 18. februara 2016. u Velikoj konferencijskoj sali Beogradskog sajma, sa početkom u 14 časova.

Omiljena i najrasprostranjenija raznovrsna digitalna platforma za komunikacije u našoj zemlji i regionu, čije je korišćenje osnovne aplikacije besplatno, Viber predstavlja jedan od najpotentnijih inovativnih kanala za komunikaciju u drugoj najvećoj grani svetske privrede – turizmu, sa mogućnošću izuzetno korisne primene njegovih brojnih formata u svim oblastima poslovanja.

Ovu prezentaciju, omogućenu posredstvom Sekretarijata za privredu Grada Beograda, vodiće Daniela Ivanova, glavna menadžerka za razvoj poslovanja kompanije Viber za tržišta centralne i istočne Evrope. Pod nazivom “HoReCa i Viber – Partnerstvo za uspeh !”, prezentaciju će sačinjavati sledeće programske celine:

  • Kratak uvod – šta je Viber i šta on predstavlja u savremenom poslovnom svetu

  • Medijum Viber javnog četa i koristi koje on pruža HoReCa industriji

  • Analiza relevantnih globalnih i regionalnih primera primene Vibera u HoReCa industriji

  • Budućnost HoReCa kroz saradnju sa Viberom 

Po završetku prezentacije, g-đica Ivanova će biti dostupna za pitanja od strane svih prisutnih poslenika, menadžera i predstavnika medija na zvaničnom štandu Turističke organizacije Beograda, u Hali 4 Beogradskog sajma.