Viber na farmi pravih životnih vrednosti !

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 664 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, od ove nedelje će pružiti trgovcima domaćih životinja u Srbiji svoj autentičan Viber javni čet, pokrenut od strane vodeće platforme za ovu tradicionalnu, ali izuzetno živu granu domaće ekonomije – Farmia!

Zvanično press saopštenje

Najnovije forme tehnološkog napretka u oblasti komunikacija, oličene kroz platformu koju je Viber sa izuzetnim uspehom lansirao ove godine u Srbiji i regionu u saradnji sa brojnim partnerima iz svih oblasti tržista, javnog života, društvenih organizacija, institucija i medija – izvanredno se nadopunjuju i sa potrebama više od 9000 inovativnih stočara sa preko 1200 lokacija širom zemlje i koji su do sada oglasili više od 200 000 životinja za prodaju i kupaca njihovih životinja, a koje Farmia umrežava.

Naravno, Farmia će – putem svog Viber javnog četa – pružati i brojne druge podatke od važnosti za unapređenje ove vitalne privredne grane lokalne ekonomije – poput stručnih informacija o pravilnom uzgoju stoke, dostupnim državnim subvencijama, kretanju cena stoke i plasmanu ponude na domaćem – i stranom tržištu, i sve ono što bavljenje ovom delatnošću može učiniti unosnijom, dinamičnijom, ali i inovativnijom.

“Sigurni smo da će pokretanje Viber javnog četa za Farmiu veoma brzo dati izuzetne rezultate u poslovanju srpskih stočara, bez obzira da li se radilo o pojedincima, velikim gazdinstvima, ili kupcima stoke,” ističe Vanja Jovanović, menadžer za društvene mreže u Farmiji. “Svesni smo da stočari vode vrlo aktivan život i da često nisu u prilici da dođu do računara kako bi se blagovremeno informisali. Sa druge strane, telefoni su im uvek pri ruci, pa će im ovaj vid moderne i efikasne komunikacije nesumnjivo doneti mnogo koristi štedeći im vreme i svakodnevno im olakšavajući pristup do informacija od značaja.”

Farmia i Viber imaju velika očekivanja od ove zajedničke akcije, i nadaju se da će naši uzgajivači stoke prepoznati vrednost ovog visoko-tehnološkog pomagala u plasmanu i razvoju njihove ponude širom zemlje i sveta.

I zato, kada sledeći put budete pratili vesti o Viber porukama koje stižu sa farme, velika je verovatnoća da će one biti vezane za ovu, istinski važnu oblast, kako po naše aktivne i inovativne stočare, tako i po čitavu ekonomiju i društvo.