A1 Zabava – Finale može da počne Live prenosi najpopularnijih sportskih dešavanja na jednom mestu

Praćenje i komentarisanje sportskih utakmica i takmičenja, rivalitet između timova i omiljeni igrači neke su od glavnih tema razgovora u svakom društvu. Kada pomislimo na velika svetska takmičenja, scenario gotovo da možemo da predvidimo – danima ranije se prognoziraju ishodi utakmica, a za taj „veliki dan“ planira se okupljanje, pripremaju se grickalice i osveženje i ono najvažnije - preovladava dobro raspoloženje.

Zahvaljujući platformi A1 Zabava, u okviru koje je dostupan i digitalni servis Arena Cloud, svi ljubitelji fudbala imaće priliku da, u realnom vremenu, prate finala svetskih takmičenja poput UEFA Lige Evrope i UEFA Lige Šampiona i koja će se održati 18. i 28. maja. Ali, nisu zaboravljeni ni oni koji su privrženiji košarci – tokom maja i juna, Arena Cloud servis im omogućava da prate utakmice NBA lige, ali i priliku da bodre svoje omiljene timove u regionalnoj ABA ligi.

Pored neizostavnih sportskih dešavanja, ovaj digitalni servis pruža razonodu za celu porodicu – od brojnih različitih zabavnih i informativnih TV kanala, preko HD kanala, radio stanice i video klub u kome se mogu pronaći najpoznatije domaće serije i filmovi. Svi sadržaji koji se nalaze na Arena Cloud-u mogu se gledati i do 7 dana unazad, a servis je prilagođen za mobilne telefone, računare, tablete i smart TV uređaje.

Sve što je potrebno za aktivaciju ovog digitalnog servisa jeste da korisnik preuzme Arena Cloud aplikaciju sa AppStore, Google Play ili Huawei App Gallery prodavnice, prijavi se preko operatora A1 Srbija i izabere paket usluga koji mu najviše odgovara.

Platformu A1 zabava je 2021. godine predstavila kompanija A1 Srbija, sa namerom da pretplatnicima pruži vrhunsko korisničko iskustvo i najrazličitije digitalne sadržaje koji će na pravi način upotpuniti njihovo slobodno vreme.

A1 zabava namenjena je isključivo kupovini pretplate ili drugih sadržaja za digitalne servise, a korisnicima je omogućeno da sve ove sadržaje plaćaju preko svog A1 postpaid računa ili iz prepaid kredita bez korišćenja kreditnih kartica. Pored mesečne pretplate ili plaćanja pojedinačnog sadržaja u ponudi su i vaučeri za popularne gaming servise.