ADATA predstavlja spoljni hard disk HD770G - Prvi robusni spoljni hard disk na svetu s RGB osvetljenjem

Beograd, 31. jula 2019. godine – ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja robusni spoljni hard disk ADATA HD770G – prvi na svetu sa RGB osvetljenjem. Korisnici će na HD770G moći da sačuva sve svoje igre i podatke. HD770G nudi više od onog što propisuje standard IP68, a to znači da je otporan na vlagu, prašinu i udarce jer ima robusnu troslojnu konstrukciju.

Čuvajte igre sa stilom

Zahvaljujući naglašenim obrubljenim ivicama i dve RGB trake u obliku svetlosnog sklopa koje ističu osobni stil korisnika HD770G krasi poseban dizajn koji se ne može videti ni kod jednog drugog spoljnog hard diska. Između dva reda svetala nalazi se središnji deo sa mrežastim uzorkom koji „oživljava“ zahvaljujući pulsiranju RGB osvetljenja. Uz pregršt kapaciteta za skladištenje korisnici će moći nositi sa sobom sve svoje igre ili nadopuniti ograničen prostor za skladištenje konzole PS4 ili Xbox. HD770G nije izvrstan samo za igranje na konzolama, nego i za igranje na PC-u.

Čvrst izvana i iznutra

HD770G nudi vrhunsku zaštitu od prašine i vlage koja nadmašuje najviši nivo standarda IP68. Naime, ovaj HDD posebno je vodootporan i može se na 120 minuta uroniti u 2 metra vode bez oštećenja podataka. Umesto poklopaca za priključke kakvi se mogu naći na drugim spoljnim hard diskovima, HD770G ima posebne patentirane pokrove za priključke koji se lako nameštaju i izvrsno štite od prodora vode. HD770G je upečatljiv po troslojnoj konstrukciji koja se sastoji od silikonskog kućišta koje apsorbira udarce, robusnog bafera i amortiziranih nosača tvrdog diska, pa može bez problema „preživeti“ udarce i padove. Unutar uređaja, 256-bitna AES enkripcija omogućava da podaci budu zaštićeni lozinkom i nedostupni neovlaštenim i zlonamernim osobama.

Tačna dostupnost spoljnog hard diska HD770G može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajtova www.adata.com.