Aqipa Pataco torba

Ovo je moderna torba odličnog kvaliteta, sa prostorom za tablet ili ultrabook do 12.1" ekranom. Iako nije velikih dimenzija, staće dosta toga unutra. Ovaj model sigurno neće proći nezapaženo i radi se o prilično atraktivnoj torbi koja je po svemu sudeći namenjena mlađima.

Imali smo priliku da vidimo torbu jednog od proizvođača koga još uvek nismo videli kod nas, no uvek ima mesta za interesantne i nove proizvode. Na našem tržištu definitivno nema manjka torbi za tablete i laptopove, tako da ostaje da se vidi kako će se ova nova marka snaći pored prilično velikom konkurencijom. Pataco je model koji je u ovoj verziji kompatibilan sa uređajima ekrana od 10" do 12.1", i ima interesantan dizajn koji će se verovatno najviše dopasti mlađim kupcima. Cena je uvek bitan faktor kada se odlučuje o kupovini, a u ovom slučaju sigurno neće biti zamerki, tako da imamo prilično konkurentan model, a iako za proizvođača ranije nismo čuli, prilično smo pozitivno iznenađeni.

Ključne karakteristike

  • Vrlo atraktivan dizajn
  • Odličan kvalitet izrade
  • Povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 10"-12.1"
  • Dimenzije: 230 x 310 x 90 mm

Aqipa Pataco

Prvo što će svi primetiti je da je torba veoma interesantnog dizajna, kariranog dezena, i teško da će proći nezapaženo. Torba nije velikih dimenzija, od 230 x 310 x 90 mm, i vertikalno je orijentisana, stim što najviše podseća na popularne messenger modele. U pakovanju stiže vrlo kvalitetno napravljen kaiš za preko ramena, a on je nešto širi i sa dobrim ojačanjem za rame, tako da će torba biti udobna i za duže nošenje. Ukoliko nije potreban, kaiš se skida a tu je ručka za nošenje u ruci. Ova torba je napravljena od platna i deluje veoma kvalitetno, sa odličnom završnom obradom, i samo možemo da konstatujemo da torba definitivno izgleda kao neki skuplji model.

Torba spolja ima dostupna četiri džepa sa ziperom (po jedan napred, pozadi i sa bočnih strana), koji su zgodni za držanje sitnica kao što su olovke, naočare, telefon, novčanik i drugo, dok je glavni deo torbe podeljen na dva dela. Postava je narandžaste boje i vidimo da za tablet odnosno neki ultrabook model do 12.1" dijagonale, postoji posebna futrola koja je ojačanih stranica i presvučena materijalom koji liči na mikrofiber, a koji će zaštititi ekran i ceo uređaj od habanja i grebanja. Iako je torba prilično kompaktnih dimenzija, u njoj ima dosta prostora da stane sve što je neophodno poneti.

Rezime

Ova torba nam se dopala prvenstveno zbog malo originalnijeg dezena, kompaktnih dimenzija i odlično iskorišćenog prostora, a uverili smo se i u odličan kvalitet izrade i upotrebljenog materijala, tako da nema dileme da se radi o stvarno sjajnom modelu koji će obradovati mlađe kupce. Udobna je za duže nošenje i predstavlja malo osveženje na našem tržištu na kome već postoji popriličan broj raznih modela na raspolaganju.

Conclusion

We do like this bag primarily because of its original design, compact size and excellent disused space, as the excellent build quality and used materials, so there is no doubt this is a great model that will delight younger customers. It is comfortable for longer periods of wearing and is refreshment on the market where already a considerable number of different models are available.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2013.): 10€

Alti ustupio: Aqipa Pataco
zvanični sajt: alti.rs