Blackberry Key2 Red debituje na kongresu MWC 2019

24. februar, 2019. - BlackBerry KEY2 pametan telefon je nedavno proglašen pobednikom ovogodišnje „iF DESIGN AWARD", svetski priznate nagrade, a sada TCL Communication predstavlja potpuno novu verziju nagrađivanog BlackBerry KEY2 na kongresu MWC 2019, ekskluzivi BlackBerry KEY2 Red Edition.

Uz kultnu BlackBerry fizičku tastaturu, koja je opremljena najboljim sigurnosnim i privatnim sistemima, BlackBerry Limited, ova osvežena varijanta BlackBerry pametnog telefona dopunjuje BlackBerry KEY2 novim uzbudljivim dizajnom koji je inspirisan vrhunskom preciznošću i performansama. Ovaj najnoviji dodatak TCL-ovom asortimanu BlackBerry brenda pametnih telefona dolazi u dubokom crvenom aluminijumskom okviru serije 7, sa crnim akcentovanim detaljima koji pokrivaju teksturirana leđa i tastere, što pomaže da se stvori jedan od najjedinstvenijih pametnih telefona koji su danas dostupni.

BlackBerry KEY2 Red Edition

„Mi uvek cenimo priliku da ponudimo nešto novo klijentima koji traže ekskluzivnu varijantu uređaja - zbog čega smo ponudili BlackBerry® KEY ONE Black Edition - a sada možemo da ponudimo novi BlackBerri KEY2 Red Edition, koji donosi nove opcije u odnosu na nagrađivani BlackBerry® KEY ONE pametan telefon.”, rekao je Fransoa Mahieu, generalni direktor za BlackBerry Mobile u kompaniji TCL Communication.

„Sa unapređenim dizajnom i većom memorijom, BlackBerri KEY2 Red Edition pametni telefon u ograničenoj seriji, nudi prepoznatljivo iskustvo, ističući pouzdanost, produktivnost i sigurnost". U današnjem povezanom svetu, ljudima su potrebni uređaji koji im donose sigurnost i privatnost podataka", rekao je Alek Turber, viši potpredsednik i GM mobilnih rešenja u kompaniji BlackBerry.

BlackBerry KEY2 Red Edition

„Sa ojačanim Android operativnim sistemom i softverom koji vas upozorava kada aplikacije pristupaju vašim podacima, BlackBerry KEY2 Red Edition je stilska radna mašina, napravljena prema najvišim standardima sigurnosti.” Pokreće je Android i uključuje podršku za popularne funkcije kao što su Google Lens i Google Pay, a dolazi sa nedavno predstavljenim Google Assistant profilom u tasteru za pogodnost.

Pomoću profila na Google Assistant tasteru, sada je lakše nego ikada upravljati zadacima, planirati dan, obavljati telefonske pozive, slati poruke ili kontrolisati kućne IoT uređaje. Takođe, poseduje i dvostruku zadnju kameru i popularni Speed Key, sadrži i dodatne performanse sa 6GB memorije i 128GB za skladištenje. Ograničeno Red Edition izdanje će se takođe lansirati sa Hub + softverom koji uključuje novu Akcionu traku koja se dodaje na dno Hub + aplikacija - poboljšavajući ergonomiju tako što korisnicima pruža brz pristup osnovnim funkcijama kao što su pretraživanje, sortiranje i sređivanje. Produktivni paket je takođe dobio i UX update koji daje moderniji i stilizovaniji izgled i BlackBerry Hub-u i BlackBerry kalendaru. BlackBerry KEY2 Red Edition će biti dostupan na odabranim tržištima širom Severne Amerike, Evrope, Bliskog Istoka i Azije, počevši od 699 £ / 749 USD / 779 €, a takođe će uključivati i specijalni set crvenih BlackBerry brendiranih slušalica.

BlackBerry KEY2 Red Edition

Takođe, počevši od danas, BlackBerry KEY2 Red Edition je dostupan u pretpriodaji širom Evrope u zvaničnoj BlackBerry Mobile online prodavnici. Da biste videli sve najnovije mobilne uređaje iz TCL Communication - uključujući BlackBerry KEY2 Red Edition - tokom MWC 2019, posetite naš štand na Fira Gran Via, hala 3, štand 3D11. Za više informacija o BlackBerry KEY2 Red Edition i drugim pametnim telefonima brenda BlackBerry iz TCL Communication kompanije, molimo posetite www.BlackBerryMobile.com.

BlackBerry KEY2 Red Edition

O TCL Communication - TCL Communication Technology Holdings Limited (TCL Communication) dizajnira, proizvodi i prodaje prošireni portfolio mobilnih uređaja i usluga širom sveta kroz sveobuhvatan portfolio sa više brendova koji uključuju TCL, Alcatel i BlackBerry brendove proizvoda. Pored toga, TCL Communication je vlasnik brenda, razvojni i proizvodni partner i proizvodni partner brenda Palm uređaja. Proizvodi kompanije se prodaju u više od 160 zemalja širom Severne Amerike, Latinske Amerike, Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Azije. Osnovana u Hong Кongu, TCL Communication kompanija posluje u Кini, kao i u globalnim R&D centrima. Za više informacija, molimo posetite www.tclcom.com.

TCL je registrovani zaštitni znak TCL Corporation. Svi drugi zaštitni znaci su vlasništvo odgovarajućih vlasnika. Alcatel je zaštitni znak kompanije Nokia koji se koristi pod licencom TCL Communication. Zaštitni znakovi, uključujući, ali ne ograničavajući se na njih, BLACKBERRY i EMBLEM Design su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije BlackBerry Limited i koriste se pod licencom, a ekskluzivna prava na takve žigove izričito su rezervisana. Svi drugi zaštitni znakovi su vlasništvo odgovarajućih vlasnika. BlackBerry nije odgovoran za proizvode ili usluge trećih strana. Palm je trgovačka marka u vlasništvu TCL Communication i pod licencom Palm Ventures Group preko Wide Progress Global.