Canyon Business BackPack

Još jedan interesantan ranac iz kompanije Canyon. Iako je modernog dizajna, dovoljno je elegantan da neće privlačiti baš puno pažnje. Prostora ima baš dosta i teško da će ikome zafaliti. Odličan kvalitet izrade i još bolja cena su ono na šta nas je Canyon već i navikao.

Stigao nam je još jedan interesantan ranac iz Canyona, ovoga puta model Business BackPack. Bez obzira na oznaku, radi se o rancu koji će sigurno naći svoj put i do onih koji nisu biznismeni, pošto je u pitanju kvalitetan i robustan ranac koji će lako poslužiti svima koji traže prostran i dovoljno kvalitetan model koji će izdržati intenzivnu upotrebu. Canyon ima dosta interesantanih torbi i ranaca koji su se odlično pokazali, i koji se mogu bez problema porediti sa modelima poznatijih proizvođača, od kojih su u startu nešto jeftiniji.

Ključne karakteristike

  • Moderan dizajn
  • Vrlo kvalitetna izrada
  • Staju standardni laptop računari

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: 15"-16" laptopovi

Canyon Business BackPack CNP-15B6G

Možda sa slika i ne deluje tako, ovaj ranac je prilično prostrana i definitivno je namenjena onima koji planiraju dosta toga da ponesu sa sobom. Dizajn nam se dopao, pa iako je kompletno crne boje, što deluje pomalo neupadljivo, ipak izgleda dovoljno interesantno, da verujemo da će i mlađi kupci biti ciljna grupa. Ranac je napravljen od kombinacije najlona i poliestera, što je vrlo izdržljiva varijanta koja se i lako održava: dovoljna je samo vlažna krpica da se ranac brzo prebriše. Da bi bio što udobniji za nošenje i kada je pun, ranac ima postavljene kaiševe za preko ramena, ali i posebna bočna ojačanja koja u sebi kriju dva manja džepa sa ziperima. Dodatno, zadnji deo ranca je ergonomski oblikovan da pruži što bolju potporu leđima ali i smanji znojenje. Ono što nam se nije dopalo jeste obična ručka koja neće biti baš mnogo zgodna za nošenje ukoliko je ranac pun i težak.

Ranac sa leve i desne strane ima dva otvorena džepa od kojih je jedan mrežasti, koji obično služi za flašicu vode ili kišobran. Ranac ima dve glavne pregrade sa ziperima, od kojih se ona napred može otvoriti do 180 stepeni ako je potrebno. Napred vidimo još jedan manji džep zgodan za držanje sitnica. Prva pregrada je sa par našivenih džepova u koje opet mogu stati brojne sitnice, ali ima dovoljno prostora i za knjige i sveske recimo. Druga pregrada je veća, i tu vidimo posebno ležište za laptop, ali i jedno za tablet, sa posebno ojačanim površinama, što bi trebalo da zaštiti uređaje od eventualnog pada. I tu ima dodatnog prostora za sve ono što treba poneti. Ranac sa donje strane ima plastične stope, tako da se može postaviti da stoji i vertikalno, a da se donja površina sačuva od habanja i prljanja.

Rezime

Ono što treba prvo naglasiti je da u ovaj ranac može stvarno dosta toga da stane, pa ukoliko vam je bitno da nađete takav model, ovaj zaslužuje najtopliju preporuku. Dobar kvalitet izrade, dosta dodatnih džepova, odlična organizacija prostora i dizajn koji je moderan ali i dovoljno elegantan, sve to, baš kao i dobra cena, ide u prilog ovom Canyon modelu.

Conclusion

It is possible to put many things into this backpack, so if it is important for you to find such a model, this one deserves a recommendation. High build quality, plenty of pockets, excellent organization of space and design that is modern yet elegant, as well as good price, speaks in favor of the Canyon model.

Testirani proizvod je uzorak.

Asbis ustupio: Canyon Business BackPack CNP-15B6G
zvanični sajt: canyon.rs