Dell Professional Business Case

Još jedna od Dell torbi za laptop koja je ostavila veoma dobar utisak, vrhunskog kvaliteta izrade i sa dovoljno prostora na raspolaganju da se može stvarno dosta toga poneti na put. Kao i obično, cena jeste nešto veća u odnosu na konkurenciju, ali i potpuno opravdana.

Ovo je jedna od prostranijih laptop torbi iz Dell Professional serije, koja je namenjena malo zahtevnijim korisnicima koji pored laptopa nose i dosta drugih stvari. Mogli smo da se uverimo u stvarno fantastičan kvalitet Dell torbi i bez obzira da li imate Dell laptop ili ne. Kao po pravilu, proizvođači laptopova imaju stvarno sjajan kvalitet prateće opreme i tu ne može da se pogreši prilikom kupovine. Do sada smo videli dosta modela baš za poslovne korisnike i bili smo prilično impresionirani onim što se dobija za uloženi novac, pa iako cene nisu baš previše niske, po svemu što smo videli su potpuno opravdane.

Ključne karakteristike

  • Veoma kvalitetna izrade
  • Odlično iskorišćen prostor

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 16"
  • Dimenzije: 41 x 40 x 12cm

Dell Professional Business Case

Gledajući dimenzije od 41 x 40 x 12cm, jasno je da se radi o nešto većoj torbi od proseka, no definitivno nije prevelika za svakodnevno nošenje. Prazna teži malo više od 1Kg, što nije mnogo. Torba je prilično klasičnog dizajna i najviše podseća na akten tašnu starije generacije. Napravljena je od vrlo kvalitetnog materijala koji je vrlo izdržljiv, kompletno crne boje, i vrlo se lako održava i deluje da se neće tako brzo pohabati od česte upotrebe. Za nošenje, torba ima dve vrlo kvalitetne ručke koje su dobro postavljene, a tu je i kaiš koji se može skinuti, uz podešavanje dužine i nešto deblje ojačanje za rame koje ima ulogu da torba bude udobna i kada je puna, a nosi se na duže periode.

Napred odmah vidimo dva otvorena džepa za držanje telefona, novčanika i ključeva recimo, odnosno stvari koje treba imati pri ruci. Napred je i jedna pregrada sa ziperom, i u njoj ima raznih našivenih džepova i manjih pregrada za olovke, kartice i bilo šta što je zgodno držati u posebnom džepu. Ostatak torbe je organizovan u jednoj torbi sa pregradama, tako da je tu prostor za laptop do dijagonale od 16", ali i dokumenta i druge stranei koje se obično nose uz laptop. Prostora ima sasvim dovoljno i pre će se desiti da se torba prepuni nego da nema prostora za sve ono što je potebno poneti. Sa zadnje strane torbe imamo i traku koja služi za kačenje na ručku trolley kofera, tako da se vrlo lako može integrisati sa prtljagom kada se putuje.

Rezime

Sada već nije nikakva novina da Dell u ponudi ima neke od najkvalitetnijih torbi koje se mogu kupiti na tržištu, a ovo je jedan od klasičnih modela namenjen poslovnim korisnicima koji traže izdržljivu torbu u koju staje dosta toga. Iako nije toliko aktraktivnog dizajna, to i nije bio cilj tako da nećemo uzeti kao manu. Ova torba jeste malo skuplja od proseka, ali za svoju cenu pruža dosta toga, uz kvalitet izrade koji je daleko iznad proseka.

Conclusion

Dell offers some of the best quality bags that are available on the market. This is a classical model for business users, who are looking for a durable bag. Although it has no attractive design, that is not its primary goal, anyway, so something like that cannot be taken as a flaw. This bag is not affordable at all, but for the price, it offers a lot along with a high build quality far above the average.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2013.): 35€

Pin Computers ustupio: Dell Professional Business Case
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.