Dell Professional Lite Business torba

Ovo je Dell laptop torba iz Professional serije, tako da i izgleda kao kvalitetna poslovna torba za one koji traže malo bolji kvalitet. Iako nije atraktivnog dizajna, vrlo je izdržljiva, sa dovoljno prostora da stanu sve najosnovnije stvari.

Već smo mogli da se upoznamo sa stvarno odličnom ponudom Dell periferija, uz konstataciju da torbe ovog proizvođača postavljaju i neke standarde kvaliteta koje malo ko dostiže, uz naravno adekvatnu cenu. Ono što je dobro je da uprkos tome, ima dosta onih koji ne gledaju samo cenu, već i to kakav kvalitet dobijaju za uloženi novac. U ovom slučaju, isprobali smo torbu koja spada u Professional seriju, gde ima nekih stvarno sjajnih modela koji su i malo skuplji, no ovo je Lite varijanta koja je sasvim pristojne cene, uz sve odlike onih malo skupljih modela, što je odlična kombinacija.

Ključne karakteristike

  • Kvalitetna izrade
  • Moderan dizajn

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 16"
  • Dimenzije: 38.3 x 10.9 x 30.2 cm

Dell Professional Lite Business

Ova torba verovatno i neće oduševiti one koji su očekivali malo atraktivniju torbu, ali u pitanju je klasičan dizajn u punoj crnoj boji, sa veoma diskretnim Dell logom smeštenim na samoj sredini pri vrhu prednje stranice. Cela torba je napravljena od najlona, što ne izgleda nešto posebno zanimljivo, ali se taj materijal pokazao veoma izdržljivim, neće se lako pohabati uz prilično jednostavno održavanje, što je i odlična stvar za sve one koji su stalno u pokretu, odnosno torbu intenzivno koriste. Sa gornje strane su postavljene ručke za nošenje koje deluju solidno udobno, dok je tu naravno i kaiš za preko ramena, koji se može podešavati po obimu i sa ojačanjem za rame kako bi bila i što udobnija za duže nošenje. Ako nije potreban, kaiš se lako skida.

Dimenzije torbe od 38.4x10.9x30.2 cm odgovaraju maksimalnoj dijagonali ekrana od 16" a nije loše pomenuti ni to da prazna torba teži oko 680g. Sa prednje strane, imamo dve pregrade, jednu užu otvorenu sa gornje strane koja je zgodna za sve one sitnice koje je dobro držati pri ruci, dok je ova druga sa ziperom i našivenim unutrašnjim džepovima za olovke, kartice, telefon i druge gadgete. Glavni deo torbe je jedna pregrada koja je sa postavljenim stranicama koje dobro štite laptop, i tu nema još puno dodatnog prostora, eventualno adapter za napajanje i miš. Sa donje strane je torba malo ojačana, ali nema plastične niti gumene stope da bi stajala na podu uspravno. Sa zadnje strane torbe postoji još jedna uzana pregrada za dokumenta i papire, kao i traka za ručku trolley torbe.

Rezime

Ova torba je dobar izbor za poslovne ljude koji moraju laptop stalno imati sa sobom, pa im treba i izdržljiva torba koja će računar dobro zaštititi od oštećenja i udaraca. Iako nije mnogo prostrana, ono najosnovnije će stati bez problema i to je ono najbitnije. Kvalitet izrade je odličan, a cena u skladu onoga što se i dobija. Dell nas je već navikao na periferije vrhunskog kvaliteta i ovaj model ne odstupa od te filozofije.

Conclusion

This bag is a good choice for business people who need to have a laptop with them always, so they need a durable bag that will protect its computer from damages and shocks. Although this bas is not large, the most basic things will fit without a problem and it is the most important thing. The build quality is excellent, and the price is affordable, according to what you will get. Dell has already accustomed us to the peripherals of the highest quality and this model does not deviate from this philosophy either.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 32€

Pin Computers ustupio: Dell Professional Lite Business
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.