Dirljivi stikeri za mentalno zdravlje

Malo ko poslednjih meseci nije bio napet i na ivici u pojedinim momentima, a posebno izazovan je bio period za one čije je mentalno zdravlje već ugroženo. Stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije (SZO) smatraju da je moguć veliki porast broja mentalnih bolesti u narednom periodu pošto su mentalno zdravlje i blagostanje društava snažno pogođeni krizom.

Zato je važno da onima do kojih nam je stalo do jasno i kažemo; da im pokažemo da nisu sami; da uvek mogu da se oslone na nas; da mislimo na njih i da ih cenimo i kada oni sami za sebe misle da su bezvredni; da ih grlimo mislima i rečima onda kada ne možemo rukama…

Viber

Ipak, nekada nije lako naći prave reči da se obratimo onima kojima je teško. Kažu da jedna slika govori više od hiljadu reči, ako je tako, jednim stikerom koji pošaljete na Viberu možete preneti mnogo ljubavi dragim ljudima i to baš onda kada im je najpotrebnija.

Viber

Magazin Original, koji izdaje Fondacija Novak Đoković, u saradnji sa kreativnim timom Ivica i Majica i jednom od najvećih komunikacionih platformi na svetu, Rakuten Viber, pripremio je dirljiv paket stikera kojim možete da kažete sve za šta možda ne uspevate da pronađete prave reči.