DS216j NAS sistem za besprekoran transfer fajlova uz intuitivan OS

DS216j je specijalno dizajniran NAS sistem za kućne i personalne korisnike. Sa dual core procesorom ovaj 2-bay NAS model je intuitivan i moćan omogućavajući korisnicima da uživaju u lakoj razmeni podataka, multimedjalnom strimingu kao i sinhronizaciji fajlova bez ikakvih problema.

Synology DS216j

Ovaj NAS model je opremljen dual core procesorom sa engine-om za hardversku enkripciju i obezbeđuje odlične brzine čitanja od preko 112.75MB/s i brzine pisanja od preko 97.6MB/s obezbeđujući brz backup, kao i glatku sinhronizaciju fajlova.

Synology DS216j

DS216j donosi optimalno multimedijalno iskustvo za kućne korisnike. Karakteriše ga unapređeno thumbnail procesiranje, čime je poboljšano iskustvo pretrage fotografija, dok je proces transkodovanja audio numera u MP3 takođe veoma ubrzan.

Synology DS216j

DS216j se isporučuje sa prilagodljivim prednjim LED indikatorima omogućavajući da izaberete između četiri nivoa jačine osvetljenosti i podesite raspored prema vremenu i danu tako da će rad biti maksimalno olakšan.

Synology DS216j

Ovaj NAS sistem se isporučuje sa dva USB 3.0 porta za povezivanje sa različitim vrstama eksternih skladištenih uređaja osiguravajući brz transfer fajlova. Synology DiskStation Manager je na pretraživaču baziran operativni sistem koji čini upravljanje vašim NAS sistemom laganim.

Synology DS216j

Specifikacije:

  • Proizvođač: Synology
  • Model: DS216j
  • dimenzije: 225.5x165x100
  • Neto masa: 0.88
  • forma: portabl
  • RAM memorija: 512 MB DDR3

Synology DS216j

Zaključak

Odličan NAS sistem namenjen prevashodno kućnim korisnicima koji trebaju sistem za skladištenje sadržaja. Visok propusni opseg kao i podrška za USB 3.0 standard čine ovaj model idealnim za prebacivanje video sadržaja muzike ili fotografija, dok odličan na pretraživaču baziran korisnički interfejs olakšava rad korisnika.

Conclusion

This excellent NAS system is primarily intended for home users who need a system for content storing. The high bandwidth and support for USB 3.0 standard model make it ideal for transferring music/video contents or photos, while an excellent browser based user interface facilitates managing.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 315€

sampro.rs