Ekskluzivno na Gamescom sajmu - tri nova Philips Momentum gejming monitora

Beograd, 22. avgust 2019. – MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje tri nova Philips Momentum monitora – 55 inčni Philips Momentum 558M1RY (142 cm), 31.5 inčni Philips Momentum 328M1R (80 cm) i 27 inčni Philips Momentum 278M1R (68.6 cm). Namenjeni su prvenstveno ljubiteljima igranja na konzolama, ova tri potpuno nova monitora ekskluzivno su predstavljena na ovogodišnjem Gamescom sajmu predstavnicima medija i poslovnim partnerima. Tri dolazeća modela Philips Momentum linije biće dostupna u prvom kvartalu 2020. godine.

Glatki vizuali uz izvanredan zvuk

Od sva tri dolazeća modela, ponajviše se ističe raskošan 55 inčni Philips Momentum 558M1RY opremljen UltraClear 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela), 120 Hz, VESA verfikovanim DisplayHDR 1000 koji poziva igrače da uskoče pravo u akciju. Zahvaljujući partnerstvu s Bowers & Wilkins vrhunskim ozvučenjem, ovaj model upotpunjuje svaki trenutak igranja s balansiranim basom, kristalno čistim govorom i uopšteno prožimajućim zvukom. Monitor daje mogućnost podešavanja zvuka između tri načina i tako omogućuju korisnicima da dodatno preciziraju doživljaj igranja po svojoj želji.

Bowers & Wilkins poslednjih 50 godina je na čelu inovacija u ozvučenju i svetski je priznati brend upravo po svojim vrhunskim zvučnicima, slušalicama i ozvučenjima za automobile. Poslednje dve godine, TP Vision kompanija, ekskluzivni licencirani partner Philips TV-a, u partnerstvu je s Bowers & Wilkins brendom radi stvaranja izuzetnih proizvoda koji okupljaju tehnološku snagu i stručnost obe kompanije kako bi ponudili najbolje u audio-vizualnim performansama, što je rezultiralo brojnim nagradama i priznanjima kao što je EISA Home Theatre TV nagrade godine za poslednje dve godine.

Andy Kerr, drektor marketinga i komunikacija Browers & Wilkinsa ovim je povodom izjavio: „Kvalitetan zvuk je u središtu našeg poslovanja, od naših vrhunskih zvučnika do nagrađivanog partnerstva s Philips TV-om. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo omogućiti kvalitet našeg ozvučenja i gejmerima kroz saradnju s Philips Monitors brendom zahvaljujući 55 inčnom Philips Momentum 558M1RY monitoru. Sigurni smo kako ćemo i u ovom području imati jednak uspeh kao i do sada.“

Opremljen HDR 600 dinamičkim rasponom, 31.5 inčni Philips Momentum 328M1R model prikazuje širok raspon kontrasta pri 120 Hz i 4K rezoluciji kako bi vreme igranja s tamnijim vizualima bio lakši za oči, što znači za igrači neće promašiti ni jedan skriveni objekat prilikom igranja.

Uz navedena dva modela tu je i novi 27 inčni Philips Momentum 278M1R koji dolazi s frame rate-om od 60 Hz i 4K rezolucijom za prikaz oštrih slika bez kidanja, a koji isporučuje sve najbolje karakteristike Philipsa samo u nešto manjem pakovanju.

Sva tri monitora dolaze s inovativnom Ambiglow tehnologijom koja stvara oreol svetlosti zbog čega se zabava proteže i izvan ekrana kako bi se postigao najbolji mogući doživljaj korišćenja monitora. Uz povećanu preciznost i ravnotežu ovih monitora, monitori su opremljeni s Adaptive-Sync tehnologijom, koja omogućuje glatke slike, kao i nisko ulazno kašnjenje (input lag). U kombinaciji sa SmartImage tehnologijom, Philips monitori donose vrhunske vizuale za strastvene vlasnike gejming konzola.

Za svakoga ponešto u zajedničkom izložbenom prostoru Philipsa i AOC-a

Ovogodišnji zajednički izložbeni prostor AOC-a i Philipsa, na štandu A-080 veličine 102 metra kvadratna smeštenom u dvorani 10.1, pruža postiocima mnoštvo Philipsovih i AOC-ovih najboljih gaming monitora. S ciljem da korisnicima pruži savršeni izbor bez obzira na igru, AOC upotpunjava svoju liniju monitora s kompetitivnim računarskim uređajima, dok Philips pruža najbolje iskustvo za sve ljubitelje gejming konzola. Tako postioci na štandu imaju priliku da iz prve ruke isprobaju recimo 43 inčni Philips Momentum 436M6VBPAB ili 32 inčni Philips Momentum 326M6VJRMB monitor na nekim od najpoznatijih igara poput Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game, itd. 

Uz sve to, postioci imaju priliku i da upoznaju neke od najpoznatijih nemačkih influensera kao i esport zvezda na pozornici. Tako će FIFA igrač Elias iz Hertha BSC esport tima, kao i influenseri Phunk Royal i Tisi Schubech biti deo gejming turnira i potpisivanja što će sigurno radovati sve fanove.