Epson lansira novu liniju digitalnih signalnih projektora koji donose potpuno nova iskustva

Epson, vodeći globalni brend za projektore, proširuje svoju liniju laserskih projektora sa šest novih modela, kako bi postigao reklamnu signalizaciju i imerzivne prikaze u velikom broju različitih komercijalnih okruženja, uključujući maloprodaju, ugostiteljstvo, muzeje i atrakcije posetilaca.

Epsonovi najnoviji laserski projektori kombinuju moćnu 3LCD projekciju sa novim softverom koji je prilagođen korisniku, na taj način omogućavajući brendovima da budu kreativniji sa svojim vizuelnim sadržajem i da postignu još viši nivo angažovanja i interakcije sa kupcima.

Nove serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 donose laserski izvor svetlosti sposoban za do 20.000 sati rada bez potrebe za održavanjem. Opremljeni su novim intuitivnim softverom, imaju puno mogućnosti za povezivanje i fleksibilne opcije instalacije za projektovanje sadržaja praktično bilo gde. Uz sposobnost da projektuju sadržaj bez okvira na zidove, podove, plafone, pa čak i 3D objekte, brendovi mogu da implementiraju dodatnu kreativnost u svoje prikaze i na taj način iznenade ili obraduju kupce.

„Angažman pokreće rast, a iskustva podstiču angažovanje", komentariše Joey Watkins,, menadžer proizvoda, Epson Europe B.V. „Dok brendovi traže nove načine da se istaknu, važno je iskoristiti postojeće prostore na maksimalan način i pružiti jasan, uticajan i relevantan sadržaj. Nova Epsonova linija projektora nudi inovativna rešenja iskustvene signalizacije, koja su pristupačna, pouzdana i jednostavna za upotrebu. "

„Od projektovanja blagovremenih poruka kao što su uputstva za držanje fizičke distance, do isticanja najnovijih promotivnih prodajnih akcija ili stvaranja uzbudljivih i misterioznih iskustava za kupce, turiste ili posetioce, novi Epsonovi projektori će dodatno poboljšati način na koji kupci komuniciraju sa brendovima i proizvodima."

Uz asortiman ultra-short-throw i standard-throw modela, novi projektori korisnicima olakšavaju prikaz dinamičkog sadržaja koji zadovoljava današnje potrebe za signalizacijom, a sve to po pristupačnoj ceni. U rasponu od 2.000 do 5.000 lumena belog i svetla u boji[2], linija projektora koristi Epsonovu 3LCD lasersku tehnologiju uz rezoluciju do 1080p Full HD.

Nove serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 nude fleksibilnu instalaciju od 360 stepeni i čitav niz mogućnosti povezivanja, uključujući HDMI, HDBaseT, ugrađenu bežičnu mrežu i Miracast[3], čineći instalaciju jednostavnom i omogućavajući laku integraciju u postojeću CMS infrastrukturu. Korisnici takođe mogu da povežu dva ili više ekrana kako bi primenili edge blending tehnologiju, koja omogućava stvaranje imerzivnih prostora ili osvetljavanje čitavog zida jednom velikom slikom. Pored toga, funkcija podeljenog ekrana omogućava korisnicima da istovremeno povežu više ulaznih izvora za prikazivanje različitih sadržaja.

Serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 kompatibilne su sa softverom Epson Projector Content Manager i aplikacijom Epson Creative Projection koje zajedno pružaju kompletno rešenje za upravljanje sadržajem i kreiranje prilagođenog sadržaja.

Softverski paket Epson Projector Content Manager omogućava stvaranje plejlista fotografija, video zapisa, filtera oblika i efekata koji se mogu zakazati i sačuvati na spoljnom uređaju za skladištenje podataka, za bežičnu reprodukciju sadržaja direktno na projektoru.

Epson Creative Projection donosi lak pristup raznim kreativnim elementima, omogućavajući korisnicima da kreiraju prilagođeni sadržaj pomoću kombinacije video zapisa, fotografija, teksta i postojećih unapred podešenih filtera ili da uploaduju novi sadržaj kako bi postigli jedinstvene efekte. Aplikacija Epson Creative Projection kompatibilna je sa iOS uređajima i nudi napredne funkcije kao što su podešavanje slike, korekcija tačke i mogućnost direktnog projektovanja sa uređaja.

Novi projektori nadovezuju se na uspeh nedavno lansiranih mini laserskih projektora EB-W70 i EB-W75. Ovi lagani kompaktni prenosni projektori težine 2,7 kg dizajnirani su posebno za maloprodajna i iskustvena okruženja. Nudeći 1.04:1 short throw odnos, projekciju od 360 stepeni i elegantan, moderan dizajn u crnoj ili beloj boji, EB-W70 i EB-W75 neprimetno se uklapaju u razne stilove dekora i uključuju ugrađenu Bluetooth® ili HDMI povezivost za lako strimovanje i deljenje zanimljivog kreativnog sadržaja.

Serija EB-800 biće dostupna od oktobra, serija EB-750 od novembra, a serija EB-L250F od decembra. Svi modeli biće dostupni u beloj i crnoj boji.