Epson predstavlja svoj prvi UV LED flatbed štampač

Za proizvođače natpisa i znakova koji žele da prošire svoju ponudu i proizvode visokokvalitetnu UV signalizaciju, Epson je danas najavio lansiranje svog prvog UV LED flatbed štampača za signalizaciju. SureColor SC-V7000 nadovezuje se na uspeh nagrađivane Epsonove SureColor S serije štampača za znakove, pružajući visokokvalitetne, brze i pouzdane rezultate na različitim tipovima medija.

SC-V7000 je dizajniran da zadovolji potrebe današnjih firmi koje se bave izradom signalizacije, koje se moraju usredsrediti na brži rad i niže ukupne troškove vlasništva, bez ugrožavanja rezultata.

Dostupan od novembra ove godine, ovaj robusni, pristupačni štampač za signalizaciju uključuje Epsonovu glavu za štampanje Micro Piezo u kombinaciji sa novorazvijenim setom od deset originalnih mastila, uključujući sivu, crvenu, belu i lak boju kao standard. Ovo osigurava tačnu i preciznu reprodukciju za spot i korporativne boje – krajnji rezultat koji se ne može ugroziti.

Sistem za usisavanje baziran na četiri zone dolazi kao standard - tako da operatori koriste samo površinu namenjenu za štampanje. Dodatne karakteristike kao što su jonizator i igle za registraciju pružaju jednostavnost upotrebe, efikasnost i produktivnost. Epson Edge Print RIP softver, zajedno sa softverom kontrolera UV flatbed štampača, omogućava operaterima da ubrzaju štampu i lako proizvode visokokvalitetne natpise i znakove uz pouzdanu ponovljivost.

UV flatbed štampač nudi mogućnost štampe do 2,5 x 1,25 metara i štampa direktno na širok spektar podloga debljine do 80 mm, uključujući akrile, polikarbonate, PVC, staklo, aluminijum, metal, poliester, penastu ploču, stiren, drvo i kamen.

Ana Bajagić, marketing menadžer kompanije Epson za regiju Balkan, izjavila je: „Svaka karakteristika SC-V7000 dizajnirana je imajući kupce u vidu. Dodali smo jedinstvene Epsonove funkcije kako bismo poboljšali našu ponudu i učinili je jedinstvenom u odnosu na druge. Ovo je robustan i pristupačan UV LED flatbed štampač sposoban za brzo i kvalitetno štampanje na širokom spektru medija. SC-V7000 ponosno obeležava Epsonov ulazak na tržište UV flatbed štampača za signalizaciju."

Ključne karakteristike modela SC-V7000 su:

  • Novi set od 10 boja mastila koji uključuje svetlu cyan, svetlu magentu i sivu kako bi se smanjio stepen zrnaste štampe, kao i crvena za postizanje živopisnih i jarkih boja.

  • Brza simultana štampa čak i kada se koristi bela, neke od boja ili lak, koja se postiže jedinstvenom pozicijom štamparske glave.

  • Dodatne boje daju mogućnost ulepšavanja specijalnih vrska štampe, bez gubitka u proizvodnji.

  • Maksimalne dimenzije – Š2,500 x D1,250mm

  • Sistem vakuma sa 4 zone

  • Registracione igle za lako i dosledno pozicioniranje

  • Maksimalna debljina medija 80 mm sa automatskim otkrivanjem i podešavanjem visine

  • Uključuje jonizator kako bi se smanjio statički elektricitet koji može prouzrokovati nepreciznost mlaza

  • Epson Edge Print RIP softver

SureColor SC-V7000 će biti dostupan u zapadnoj Evropi od novembra 2020. godine, dok se u ostalim regijama očekuje od aprila 2021. godine.