Epson SureColor štampač i nova mastila za štampanje po tekstilu

Kompanija najavljuje novi štampač koji koristi Precision Core tehnologiju za savršeno štampanje po tekstilu kao i odgovarajuća mastila koja će obezbediti kvalitetnu štampu koja neće bledeti.

Zvanični press materijal

Kertridži sa bojama Epson najavljuje štampač SureColor SC-F9200 i HDK Black mastilo koji mogu proizvesti velike obime visoko kvalitetnog tekstila, brzo i dosledno, uz minimalne troškove. Takođe je dostupan i transfer papir koji upotpunjuje ponudu, te proizvođači mogu štampati na odevnim predmetima, sportskoj odeći, materijalima za dekorisanje domova kao i na mekim reklamnim materijalima i zastavama. Uz garanciju i servisnu podršku, proizvođači mogu računati na kvalitet i bezbrižan rad.

Epsonova PrecisionCore tehnologija i dve TFP glave štampača obezbeđuju vrhunsku boju i preciznu sliku na kvalitetnom tekstilu. Novo HDK crno mastilo velike gustine iz UltraChrome DS serije razvijeno je za dobijanje intenzivne, neutralne crne boje i gustih senki.

Sistem za snabdevanje mastilom velikog kapaciteta za korisnika znači duži ciklus rada bez prekida i manje vremena potrošenog na zamenu UltraChrome DS mastila, uz minimalno održavanje i čišćenje. Štaviše, veliki grejač za sušenje i opciona ventilacija održavaju optimalne uslove za precizne otiske koji se mogu koristiti odmah nakon izlaska iz mašine.

Ričard Berou, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe izjavio je: “Epson uviđa koliko je našim korisnicima važno da im troškovi štampe budu mali. Sa modelom SC-F9200 vrlo je lako postići veoma nisku cenu po kvadratnom metru, zahvaljujući rezervoarima za mastila visokog kapaciteta i Epson UltraChrome DS mastilu. Korisnici mogu još više smanjiti cenu eksploatacije korišćenjem novog HDK Black mastila koje se nanosi u manjim količinama, a daje guste i neutralne crne nijanse, smanjujući tako ukupnu potrošnju mastila.”

Kako bi obezbedio uštedu na troškovima štampe, model SC-F9200 je dolazi sa Print & Save, Epsonovim profesionalnim softverskim paketom za kontrolisanu štampu, koji omogućava bolju kontrolu potrošnje i sprečava gomilanje suvišnih materijala.