Epson WorkForce Pro WF-5690DWF za poslovne korisnike koji žele da uštede

Epson je predstavio WorkForce Pro WF-5690DWF model za poslovne korisnike koji tradicionalno koriste laserske štampače ali koji žele da smanje troškove, uvećaju produktivnost i smanje vreme u kojem njihovi uređaji ne rade.

Epson WorkForce Pro WF-5690DWF

Epsonova clean tehnologija pomaže da se kreira više ekološki radni prostor, a PDL emulacija štampača i gigabitni Ethernet su idealni za integraciju u poslovne sisteme. Ključne karakteristike ovog modela su niski troškovi eksploatacije, za 50 odsto niži u poređenju sa laserskim štampačima, zatim ušteda 80 odsto energije u odnosu na laserske modele.

Epson WorkForce Pro WF-5690DWF

Isto tako, ovi Epson WorkForce model štedi vreme obzirom da nudi funkciju automatskog dvostranog štampanja, skeniranja, kopiranja i fiksiranja dokumenata. Štampač karakteriše Precision Core tehnologija koja obezbeđuje brzinu karakterističnu za poslovna, komercijalna i industrijska okruženja.

Takođe, ovaj štampač omogućava da ostanete povezani i produktivni, poseduje email Print for Enterprise karakteristiku koja omogućava da sadržaje za štampanje možete da pošaljete na štampač direktno preko emaila ako niste ui kancelariji.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Epson
  • Model: WorkForce Pro
  • Dimenzije: 461x442x342
  • Masa: 14.3 kg
  • Interfejs: RJ45
  • Operativni sistem: Windows
  • Funkcionalnost: faks, kopir, skener, štampač
  • Tip štampe: Inkjet

Zaključak

Multifunkcionalni model koji omogućava poslovnim korisnicima da snize troškove svog poslovanja i istovremeno da ubrzaju rad. Četiri funkcije u jednom uređaju omogućavaju da sve svoje obaveze vezane za štampanje, skeniranje, kopiranje i faksiranje obavite putem jedinstvenog uređaja, dok funkcija dvostranog štampanja dodatno ubrzava rad.

Conclusion

The multifunction model enables business users to reduce the costs of its operations and to speed up work at the same time. Four functions in one device enable users to perform all the tasks related to printing, scanning, copying and faxing through a single device, while duplex printing feature speeds up the work even more.

Zahvaljujemo se:

VIP Mobile, Palmotićeva 7, tel: 011/3349415

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 450€

vipmobile.rs