Esencijalni letnji gedžeti za 2020.

Ova godina nam je nesumnjivo donela i veoma netipično leto. Većina uobičajenih vidova uživanja u letnjim aktivnostima usled novonastale situacije zahteva manju ili veću promenu, pa su mnogi od nas u potrazi za alternativnim načinima za zabavu i kvalitetnim provođenjem vremena. Kao i uvek, tehničke inovacije vam mogu pomoći da pronađete nove načine za uživanje, ili da u vašim uobičajenim aktivnostima uživate na novi način. Evo nekoliko uređaja kompanije HONOR koji vam mogu dati neke ideje.

HONOR Band 5

Nakon perioda izolacije i statičnosti, vraćanje u formu je bitno kako biste se bolje osećali i psihički i fizički. Bilo da je u pitanju obična šetnja, trčanje, vožnja bicikla, planinarenje ili neka druga aktivnost, HONOR Band 5 je nosivi uređaj koji vam u vraćanju ili sticanju forme može značajno pomoći. On će vam tokom aktivnosti pružati mnoštvo korisnih informacija poput vremena, broja pređenih koraka, pulsa, zasićenja kiseonikom u krvi i sl. što vam može pomoći u postizanju boljih rezultata, motivisati vas na aktivnost, ili jednostavno boravak u prirodi učiniti zanimljivijim.

Honor Band 5

Uz praćenje sna, notifikacije sa vašeg mobilnog uređaja i kontrolu muzike i kamere telefona, HONOR Band 5 pametna narukvica nije samo modni detalj ili fitness uređaj, već nešto što će vam biti od koristi i u svakodnevnoj upotrebi i od čega se nećete odvajati zahvaljujući autonomiji baterije od čak 2 nedelje.

HONOR MagicWatch 2

Za one kojima se dopada sve ono što pruža HONOR Band 5, ali bi možda želeli nešto još elegantnije i moćnije, tu je HONOR MagicWatch 2, pametni sat koji će vas oduševiti svojim izgledom i biti neverovatno koristan u svakoj situaciji. Njegov AMOLED ekran će vam, pored informacija o vremenu i interesantnih skinova koje možete menjati po želji i na taj način praktično svaki dan imati drugačiji sat, omogućiti i korišćenje korisnih aplikacija, prijem poruka i notifikacija sa mobilnog telefona, kao i još brojne mogućnosti praćenja aktivnosti zahvaljujući GPS pozicioniranju, pa čak i slušanje muzike direktno sa sata putem Bluetooth slušalica kada krenete na trčanje. Zahvaljujući 5ATM sertifikatu za vodootpornost, ovaj sat je čak u stanju da prati vaš puls tokom plivanja i ponudi vam puno korisnih informacija o zamahu, brzini i sl. Dostupan u dve verzije, 46mm i 42mm, HONOR MagicWatch 2 možete uklopiti u svaki stil, od sportskog do elegantnog, zahvaljujući izmenjivim narukvicama. 46mm varijanta pruža čak i mogućnost obavljanja razgovora direktno na samom satu, što ume biti itekako korisno u situacijama kada vam telefon nije pri ruci, tokom vožnje i sl.

Honor MagicWatch 2

HONOR CHOICE Earbuds i MagicEarbuds

Muzika je jedno od univerzalnih zadovoljstava i najboljih načina da se kvalitetno prekrati vreme. Zato su i slušalice jedna od najkorisnijih stavki u arsenalu svakog od nas, jer nam omogućuju da pustimo svoje omiljene pesme i u njima uživamo bilo kad i bilo gde. Uz muziku put do posla i nazad kao da kraće traje, motivacija za trčanje ili trening u teretani veća, a šetnja uz muziku vam pruža mogućnost da očistite svoje misli i uživate u trenutku. HONOR CHOICE Earbuds i MagicEarbuds Bluetooth slušalice svemu ovome dodaju i još jednu dimenziju, zahvaljujući svom true wireless dizajnu. Minijaturne dimenzije, ergonomski dizajn i svega par grama težine, kao i odsustvo kablova čine da slušalice tokom nošenja praktično ne osećate, kao i da one čvrsto stoje u ušima, čak i pri najzahtevnijim aktivnostima, pružajući tako nenadmašivu udobnost.

Honor Choice Earbuds i MagicEarbuds

Ove slušalice su projektovane da pruže izuzetno visok kvalitet zvuka, ali i sjajnu izolaciju od spoljašnje sredine, zahvaljujući kombinaciji pasivne izolacije i aktivnog poništavanja buke korišćenjem specijalnih mikrofona i algoritama. Oba modela nude i poseban Awareness mod čijom aktivacijom čujete svoju okolinu kao da slušalice i nemate u ušima, uz lako prebacivanje po potrebi zahvaljujući intuitivnim kontrolama na dodir koje se nalaze na spoljašnjoj strani slušalica i omogućuju vam obavljanje najčešće korišćenih komandi.

Uz ugrađeni mikrofon sa poništavanjem buke, kao i aktivaciju glasovnog asistenta, HONOR CHOICE Earbuds i MagicEarbuds Bluetooth slušalice su savršeni komplement vašem mobilnom telefonu, ili pametnom satu. Ove slušalice dolaze u kutiji za nošenje koja ujedno služi i za njihovo punjenje i pruža ovim modelima i do 14.5 sati slušanja muzike sa jednim punjenjem.