EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere na Rakuten Viberu

Budva/Novi Sad, 26. avgust 2019 - Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje Sea Dance Festivala u Crnoj Gori, EXIT-ov tim je predstavio posebni Sea Dance Festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični Sea Dance Community na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmenu poruka! Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom sveta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i deliti izražajne vizuale iz novog paketa stikera posvećenog Sea Dance Festivalu, vodećim zvezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih lepota crnogorske obale. Kroz članstvo u zvaničnom Community-ju Sea Dance Festivala, obožavatelji će moći redovno da primaju i prosleđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju.

Viber

Sudeći po uspehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje sveta, koji su podeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete. EXIT Festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom sveta - uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promociji Crne Gore i grada Budve - između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom sveta.

Viber

Preuzmite besplatno Sea Dance Stikere na aplikaciji Rakuten Viber OVDE

Postanite član Sea Dance festivalskog Community-ja na aplikaciji Rakuten Viber OVDE

“Kao turistička organizacija koja je pre nekoliko godina plasirala prvi paket destinacijskih Viber stikera u Crnoj Gori i još tada prepoznala značaj ove vrste promocije i dalje smatramo da je u pitanju sjajan način da se promoviše festival, a Budva pozicionira na sam vrh liste destinacija koje prate svetske trendove i idu u korak s vremenom”, pozdravila je ovaj potez i Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva.

Viber

Neodoljvi prikazi leta odslikani u 27 raznobojnih Viber stikera u paketima na našem i engleskom jeziku idealni su za svakodnevno ćaskanje sa prijateljima. Svi koji ih budu besplatno preuzeli automatski će biti učlanjeni u festivalski Sea Dance Community na aplikaciji Rakuten Viber, pravoj “super-grupi” koja će predstavljati novi festivalski centar zbivanja i mesto za deljenje utisaka, iskustava i strasti među stalno rastućim brojem pravih poklonika ovog izuzetnog festivala.

“U kompaniji Rakuten Viber veoma smo srećni zbog toga što smo ponovo zvanična platforma za komunikaciju uzbudljivog Sea Dance Festivala, na kom učestvuju najveće svetske muzičke zvezde pred najboljom festivalskom publikom u veličanstvenoj Crnoj Gori. Ponosni smo i što možemo uvek da omogućimo nove načine za deljenje duha ovog izuzetnog događaja među obožavaocima festivala, učesnicima i organizatorima. Jedinstven, upečatljiv i besplatan Sea Dance Viber Stiker paket i dinamičan Sea Dance Viber Community predstavljaju idealnu platformu za deljenje relevantnih informacija o festivalu, ekskluzivnog sadržaja i utiska obožavalaca - za istinski osećaj stvaranja trajnih uspomena i uživanje u zabavnim i najpozitivnijim letnjim vibracijama na pravi Sea Dance festivalski način”, rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja u kompanij Rakuten Viber za centralnu i istočnu Evropu.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je veće nego ikada. Razlog za to, između ostalih stvari, leži i u činjenici da velike zvezde u tirkiznu uvalu donose desetine najvećih svetskih hitova u ovom trenutku, a listu sjajnih imena predvodi najveći muzički producent 21. veka, David Guetta.

Nadaleko čuvena EXIT Dance Arena preuzeće Main Stage na Sea Dance festivalu pomoću vodećih tehno imena, poput Svena Vätha i Richie Hawtina, dok će za subotnje ludilo biti zadužen nemački hitmejker Robin Schulz i francuski rok-haos duo Ofenbach! Nastupiće i britanski haus trio Disciples, ali i anderground elektronik heroji, kakvi su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastic i mnoge vrhunske zvezde sa Balkana - Darko Rundek, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i drugi.