Gembird predstavlja: A4-M30 A4Tech BLOODY LIFESTYLE TWS bluetooth V5.0

PROMOCIJA KOMPANIJE GEMBIRD:

Sa Bloody zvukom, isticuci oštre visoke tonove i srednje tonove sa dubokim, zadovoljavajucim basom. Stabilna, pouzdana Bluetooth veza. Bluetooth v5.0 poboljšava stabilnost bežicne veze za besprekorniju audio i video sinhronizaciju i zahteva manje energije. M.O.C.I. Dome Tech, M.O.C.I. (Mycelium of Carbon IT) je duša i srce Zlatnog zvuka. Napravljen od napredne biotehnologije sa uzgojenim nano micelijumom i karbonskim vlaknima kako bi se metalu pružila krutost sa tankošcu poput papira. Ova optimalna kupola je napravljena da kreira visoke rezolucije i precizne note za visoke i srednje tonove i otkriva muziku do njenog punog potencijala.

Produženo vreme reprodukcije 22h. Trajanje baterije može trajati do 4 sata po punjenju, ali nema potrebe za brigom ako ste u pokretu. Jednostavno napunite slušalice za još 18 sati reprodukcije pomocu aluminijumske futrole za punjenje. Bežicni prenos nezavisno. Slušalice sa obe strane uha rade nezavisno i prenose zvuk na levo i desno uvo istovremeno. Nema potrebe da brinete o promeni ili nedostatku veze. Slušalice mogu da primaju pozive koristeci jednu ili obe slušalice. Ovo vam omogucava naizmenicno njihovo punjenje.

Kontrola na dohvat ruke. Samo dodirom prsta, možete ih koristiti za reprodukciju prethodne/sledec´e pesme, primanje/završavanje poziva, unos glasovnog asistenta (Siri, itd.). Otporne na vodu i prašinu (IPX4). Idealno za one koji vode aktivan nacin života, možete da vežbate uz svoje omiljene melodije i imate slobodu da nosite ove bežicne slušalice tokom raznih aktivnosti na otvorenom. Brzo uparivanje. Automatski se povezuje sa vašim telefonom cim izvadite iz kucišta nakon prvog povezivanja. Enter Voice Assistant. Sa svojim omiljenim glasovnim asistentom, Google Assistant-om i Amazon AleXa i Siri, itd.

-- izvor: gembird.rs