Gembird predstavlja: BHP-PRO4 bluetooth 5.0 TWS auto pairing

PROMOCIJA KOMPANIJE GEMBIRD: Imaju zavidnu autonomiju baterije, što je jedna od najbitnijih stvari za početak, zvuk je dovoljno čist u visokim tonovima, nedostaje basa, što se tiče konekcije sa uredjajem nosačem zvuka sa kojim su slušalice povezane, konekcija je brza, jednostavna i nema šuštanja ili krcanja ili bilo kojih drugih zvukova koji ometaju samu interpretaciju zvuka. Kućište u kojem se nalaze slušalice, koje je ujedno i punjač, izradjeno je od plastike solidnog kvaliteta, vratanca zavidno precizna, sa tim što bi opruga koja drži vratanca mogla za nijansu biti jača. Samo kućiste se puni preko USB C konektora, što je još jedan plus kad je reč o kvalitetu izrade. Slušalice su ergonomskog oblika i lepo prianjanju uz ušnu školjku, pa i prilikom fizičkih aktivnosti neće ispadati.

Kvalitet plastike od kojih su izradjene slušalice, prevazilazi cenovni rang, kao i unutrašnji deo kućišta gde se slušalice pune. Jedna od bitnijih stavki koje ove slušalice poseduju su kontrole zvuka na samim bubicama. “Answer/Hang up” opcija klikom gornjeg dela slušalica u momentu kada vas neko zove ili ste u pozivu ili se javljate ili prekidate poziv. “Pause/Play” opcija klikom gornjeg dela slušalica u momentu kad ste u muzičkom playeru ili slušate ili gledate neku vrstu multimedije, imate opciju da pauzirate ili pustite sadržaj. “Music switch” opcija duplim klikom gorneg dela slušalica,u muzičkom player-u prebacujete na sledeću pesmu, klikom tri puta prebacujete na pesmu koju ste predhodno slušali.

“Voice assistant” opcija dugim klikom gornjeg dela slušalica aktivirate mobilnog asistenta u zavisnosti ako koristite Iphone, to bude Siri ili ako koristite Android to bude Google Vocie assistant. Opšti utisak je da slušalice nude mnogo više od cene za koju se nude.

Kupite ovaj proizvod klikom ovde

-- izvor: gembird.rs