HONOR predstavio limitiranu umetničku ediciju za MagicWatch 2 i Magic Book 14

Beograd, 8. jul 2020. godine - Honor, vodeći globalni brend telefona, najavio je da spremio posebnu seriju dodataka za HONOR MagicWatch 2 i Honor MagicBook 14 uređaje. Posebni dodaci za ove uređaje biće ponuđeni u ograničenoj seriji koju će činiti narukvice za satove i futrole za laptopove koje su dizajnirali neki od najvažnijih umetnika današnjice, a moći će da se kupe preko HIHONOR.com sajta u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji i Holandiji od 3. juna.

Odgovarajuće pozadine za pametne satove koje će pratiti novi dizajn narukvica takođe su dostupne za preuzimanje preko Huawei Health aplikacije.

Kao brend čije uređaje odlikuju vrhunske i najnovije tehnologije, kao i smeo i elegantan dizajn, za HONOR je bila velika čast da sarađuje sa dobro poznatim umetnicima i dizajnerima iz celog sveta koji takođe poseduju smeo i avanturistički duh – kao što su pop umetnik Jacky Tsai i Giovvanni Ozzola, italijanski umetnik poznat po svom umetničkom radu kroz širok spektar medija.

Kao deo 1+8+n IOT (internet stvari) strategije, HONOR je posvećen stvaranju inovativne nosive tehnologije koja pomera granice mode, uključujući i MagicWatch 2, sa ciljem da stvori inteligentniji i bolje povezani svet.

Honor x Jacky Tsai

Inovativna fuzija pop arta i precizne kineske veštine izrade

Jacky Tsai, jedan od najuticajnijih modernih pop umetnika na svetu, stvorio je dizajn u ograničenoj seriji za HONOR MagicWatch 2. Kineski umetnik koji živi u Londonu poznat je po svom živopisnom stilu i inovativnom pristupu dizajnu koji spaja tradicionalne istočnjačke tehnike i motive pop arta.

Tsai je skrenuo pažnju javnosti na sebe tokom master studija u Central St. Martins u Londonu kada je dizajnirao, sada legendarni, amblem cvetne lobanje za čuvenog dizajnera Alexandera McQueena. Motiv cvetne lobanje od tada je korišćen u njegovim brojnim umetničkim delima i učinio da Jacky postane ikona sveta mode i umetnosti.

Raznolikost radova koje Tsai stvara donela mu je internacionalno priznanje, a njegovi radovi izlažu se širom sveta na vodećim izložbama u Londonu, Moskvi, Hong Kongu, Njujorku i Singapuru.

Honor

Cvetni konj

Tsaijev rad je živopisnih boja i često uključuje elemente narodnih Kineskih legendi. Sa upečatljivim dizajnom u limitiranoj seriji za MagicWatch 2 i HONOR MagicBook 14, pod nazivom “Cvetni konj”, Jacky spaja elemente pop arta sa prepoznatljivim istočnim uticajem koristeći kapljice boje po površini sata i kaiša, kreirajući ravnotežu i harmoniju između kulturnih različitosti istoka i zapada.

Honor

U “Cvetnom konju” Tsai koristi svoj upečatljiv stil i inovativni pristup kombinujući cveće, kamenje, konjaništvo i mnoge druge elemente kako bi stvorio snažan dekorativni karakter.

Honor

Eksperimentisanje sa svetlošću, fotografijom i skulpturom u radovima “Jedan dan” i “Fikus”

Rođen u Firenci 1982, Giovvanni Ozzola živi i radi na Kanarskim Ostrvima. Kao umetnik koji neprestano istražuje različite medije u svom radu, Ozzola radi najviše sa fotografijom, videom i skulpturama. Njegovi radovi izlagani su internacionalno u nekoliko svetski važnih - kako javnih, tako i privatnih institucija, među kojima je Fosun Fondacija u Šangaju, 313 Art Project u Seulu, District 6 Muzej u Kejp Taunu, Mori Muzej umetnosti u Tokiju, Tate Modern u Londonu, Fondacija Unicaja u Malagi i Galleria Continua.

Honor

Jedan dan

“Jedan dan” kombinuje grafite sa prizorom svitanja kako bi istovremeno izrazio užurbanu i mirnu stranu života. Ozzola sa velikom pažnjom pristupa mešanju grafita i prizora svitanja kako bi na inteligentan način spojio mahnitu, veštačku stranu sa mirnim i prirodnim trenucima života.

Fikus

“Fikus” predstavlja istraživanje prostora i svetla. Umetnik fotografiše lišće u drugačijim svetlosnim uslovima, dodajući dubinu i dimenziju finalnom dizajnu pojačavajući ivice objektima u mirovanju. Gotovo da možete osetite mir u poigravanju svetlosti u crnoj i beloj boji.

Honor

Pratioci Honor brenda na Instagramu imaće ekskluzivnu priliku da osvoje specijalno limitirano izdanje HONOR futrole za laptop kao i HONOR Magic Earbuds bluetooth slušalice sa inovativnom tehnologijom poništavanja buke i kontrolom putem dodira.

Honor