HONOR predstavio novi robusni pametni sat GS Pro na Teqball turniru u Beogradu

Globalni tehnološki brend Honor predstavio je u Srbiji svoju #DaretoExplore kampanju sa ciljem da pokrene moderne avanturiste da istražuju i pomeraju svoje granice u svakodnevnom scenariju pametnog Honor življenja. HONOR je udružio snage sa Teqball-om, novim energičnim sportom koji velikom brzinom stiče masovne poklonike širom sveta jer se pametni sat HONOR GS Pro se savršeno uklopio u izazove Teqball-a na turniru u Beogradu, održanom 10. oktobra, istovremeno predstavivši i pametni sat Honor ES.

HONOR sat GS Pro sa svojim izvanrednim funkcijama omogućio je igračima Teqball-a da poboljšaju svoje perfomanse, zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama koje uključuju više od 100 fitnes aktivnosti. Uz pomoć HONOR GS Pro i mnogih intuitivnih zdravstvenih funkcija sportisti su bili u stanju da prate otkucaje srca, potrošnju kalorija ali i stres, koji je prisutan na svakom sportskom događaju. HONOR GS Pro, opremljen i moćnom baterijom sa autonomijom od čak  25 dana, kao jedan od najizdržljivijih uređaja ove vrste na tržištu, pokazao se kao savršena pratnja za izazove koje pruža jedan mladi i energični sport. Jedinstveni robusni dizajn pametnog sata HONOR GS Pro i čak 14 podeoka na skali vojnog testa MIL-STD-810G omogućili su takmičarima da dosegnu najbolje sportske rezultate bez bojazni da će doći do oštećenja tokom zahtevnih i nepredvidivih aktivnosti koje diktira Teqball.

Istovremeno, novinari i članovi Teqball tima bili su u prilici da se upoznaju i sa vrhunskim perfomansama Honor ES pametnog sata. HONOR ES pametni sat namenjen je fitnes entuzijastima koji od svojih nosivih uređaja zahtevaju da istovremeno prate poslednje modne trendove, ali i njihov zdrav način življenja.  Sa trendi AMOLED displejem od 1.64 inča, 95 programa za vežbanje i čak 12 vođenih programa vežbi, poput sagorevanja masti i treninga za trbušne mišiće, širokog dijapazona moćnih funkcija za praćenje aktivnosti i zdravlja, HONOR ES pametni sat pomaže korisnicima da usklade svoje fizičko i mentalno zdravlje, noseći trendi uređaj koji je cenovno pristupačan.

Prednarudžbina za oba sata počela je već od 08.10. i traje do 18.10.2020 u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji, WinWin i Dr Techno prodajnim mestima.

Cena Honor Watch GS Pro sata iznosi 38.990 dinara, a cena Honor Watch ES iznosi 16.990 dinara. Uz svaku kupovinu sata na poklon uz GS Pro dobijaju se Honor Magic Buds slušalice, a uz kupovinu ES dobijaju se Honor True Choice bežične slušalice. U ponudi se nalazi samo crna varijanta sata.

U MTS prodajnim mestima prednarudžbina važi samo za Honor GS Pro. U Telenoru prodaja sata počinje 19.10. , a prvih 30 kupaca dobija i Honor Magic Buds slušalice. Oba modela se nalaze u prodaji od 19. Oktobra.