Huawei Health – aplikacija koja pruža viši nivo brige o zdravlju

Zbog izrazito dinamičnog ritma života kojem je izložen čovek današnjice, mnogi zaboravljaju na ono najvrednije – zdravlje. Od izuzetne je važnosti imati svakodnevan uvid u svoje zdravstveno stanje, kako bismo na vreme mogli primetiti određene nepravilnosti ili unaprediti svoju produktivnost. Upravo iz tog razloga Huawei je svojim korisnicima nudi aplikaciju – Huawei Health. Reč je o savremenoj aplikaciji za pametne Android telefone koja promoviše profesionalno praćenje stanja osnovnih životnih procesa ljudskog tela.

Zahvaljujući novoj Huawei Health aplikaciji za praćenje zdravstvenih i fitness rezultata, sada svako može u svako doba dana, na vrlo jednostavan i zabavan način, da kontroliše lične parametre poput: težine, ritma dnevne aktivnosti sa statističkim podacima na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou, kvaliteta sna, broja preduzetih koraka, dinamike otkucaja srca, pređene kilometraže po danu (peške, automobilom, biciklom ili drugim prevoznim sredstvima), sagorevanja kalorija, učestalosti i intenziteta raznih vrsta treninga i dr.

Ono što ovu aplikacije izdvaja jeste da je prilično jednostavna i zgodna za korišćenje i ne zahteva znanja iz oblasti informacionih tehnologija, što korisnicima omogućuje da se brzo i lako prilagode njenoj funkcionalnosti. Naime, svi vaši podaci su prikazani u jasnim, dinamičkim grafikonima kako biste bolje pratili svoje zdravstveno stanje na pristupačniji način.

Aplikacija Huawei Health beleži vašu aktivnost u preko 100 različitih sportova, od početnih do naprednih nivoa. Svoje podatke možete pratiti na svakom koraku, putem dinamičnih grafikona koji vas lako i brzo informišu za svaku zadatu normu. Tako, primera radi, vodič za trčanje iscrtava vašu rutu dok trčite, prikazujući ključne informacije kako biste zadržali dobar ritam: vreme, potrošene kalorije, pređena kilometraža, tempo, zasićenost kiseonikom, otkucaji srca… Huawei Health takođe možete sinhronizovati sa Huawei pametnim satom, kao što su Huawei Watch 3 Pro, Huawei GT2 Pro, Huawei GT3, Huawei Watch Fit i Huawei Band 6, i na taj način lako proveravati trenutne rezultate dok uz sebe imate samo sat.

Huawei Health će vam pomoći da vežbanje postane prava avantura, koju ćete, pritom, uvek moći podeliti sa prijateljima i porodicom. Automatski snimite muzički video snimak ruta treninga na otvorenom pomoću Huawei P50 Pro, Huawei P50 Pocket, Huawei nova 9 SE ili bilo kog drugog mobilnog telefona, a zatim snimak objavite na društvenim mrežama i inspirišite sebe i druge na svom fitnes putu.

Ova sjajna aplikacija krije i mnogo zabavnih ponuda, poput Huawei Watch Faces, dostupne isključivo preko aplikacije Health, gde možete birati neko od stotinu različitih lica, stilski kategorisanih i sa svežim novim dizajnom koji se redovno objavljuju, ili takmičenja sa korisnicima iz celog sveta u inspirativnim izazovima, gde pored ličnog dostignuća dobijate i zabavne medalje kojima ćete moći da se pohvalite prijateljima.

Huawei Health vas motiviše na mnogo načina, pa tako, primera radi, za svako dostignuće u vidu maksimalnog broja koraka ili najduže vežbe, korisnik dobija bodove kao virtuelnu nagradu. Takođe, još jedna dobra stvar jeste što prenos svih podataka možete preko kartice podešavanja sačuvati u obliku dokumenta.

Bez obzira na to da li želite da podstaknete svoj fitnes život ili samo želite da uvek imate uvid u svoje zdravstvene rezultate, Heawei Health App je najnovija tehnologija za zdravlje i fitnes koja uvek misli na vas.