Huawei Watch GT3 Pro - Dizajniran tako da bude deo svakog momenta

Brza svakodnevica savremenog života podrazumeva da tokom dana ispunimo brojne obaveze, a mnogi teže da tokom svih tih aktivnosti prate modne trendove i budu stilski usklađeni. Obraćanje pažnje na detalje, boje, i materijale je pogotovo važno kada se radi o aksesoarima ili gedžetima koje je potrebno nositi ceo dan uz sebe, kao što je to pametni sat. Zato, neophodno je da ovaj uređaj ne bude samo funkcionalan odgovarajući na sve potrebe korisnika, već i da dizajn odiše elegancijom i jedinstvenošću.

Spoj elegancije i praktičnosti

Stigao je novi Huawei Watch GT3 Pro koji je neverovatan spoj elegancije i praktičnosti, a koji će vam svakodnevno krasiti ruku. Ovaj novi model GT3 Pro serije dolazi u dve veličine, prvi od 46.6mm koji je kreiran za one koji vole veće satove, a koji će se idealno slagati uz omiljeno odelo. A kada se završi vaš radni dan i vreme je za opuštanje možete slobodno preći u udobniju odeću, ali Huawei Watch GT3 Pro ostaje na vama jer uklopiv i uz sportske kombinacije. Drugi model je nešto manji i čini 42.9mm, a ono što ga čini posebnim je njegova boja. Po prvi put na tržištu imamo beli sat koji u isto vreme izgleda sofisticirano i moderno, odišući sporstkom elegancijom. Može biti sa srebrnim ili zlatnim suptilnim detaljima, koji mu samo dodaju taj šik deo. Pozadina sata kao i narukvica koja može biti od keramike ili kože kod ženskog modela, dok muški model može biti sa titanijumskom ili crnom fluoroelastomerna narukvicom - napraviće od vašeg sata aksesoar koji ćete obožavati.

Kada izaberete vašu idealnu veličinu i boju sata možete se poigrati i učiniti ga još posebnijim. Pa tako svaki dan kada se probudite i spremate za posao ili predavanje, dok birate šta ćete obući, možete kombinovati pozadinu vašeg sata uz svoju dnevnu kombinaciju. Na taj način ćete svaki dan imati utisak da nosite novi uređaj na svojoj ruci. Možete birati izmedju klasičnih jednobojnih koje vam prikazuju sve podatke koje vaš sat prati, kao što su vaš puls, pređeni koraci, vaš nivo stresa u toku dana, ili sve ostale podatke koje želite da vidite u svakom momentu. Ili ipak možete da izabrete pozadine efektnog dizajna, pune boja, i oblika.

Pametni sat za svaku aktivnost

Ovakvi uređaji su ono što svakome treba jer u jednom uređaju imate sve neophodne funkcije. Glavni zadatak Huawei Watch GT3 Pro sata je da bude tu u svakom trenutku i prati sve što radite. Pored mnoštvo svakodnevnih aktivnosti koje imate, i koje vam sat prikazuje, imaćete mogućnost i da poboljšate vaš san jer će vas sat obaveštavati o tome kakav je vaš kvalitet sna, i u kojim ste fazama sna sve bili. Na osnovu podataka o disanju i fazama sna zahvaljujući TrueSleep 2.0 tehnologiji dobićete ocenu kvaliteta sna, ali i savete kako da ga poboljšate i budite se još odmorniji.

Pored kvalitetnog sna, koje je jako važno za funkcionisanje čoveka, važna je i fizička aktivnost. Huawei Watch GT3 Pro na raspolaganju ima više od 100 sportskih režima, poput biciklizma, planinarenja ili preskakanja konopca. A još jedan novitet je i poseban režim za golf.

Kako dolazi leto, svoj novi sat ćete moći bez brige da ponesete i na plažu i uživate u svojim morskim aktivnostima kao što su plivanje i ronjenje. Po prvi put ćete imati priliku da isprobate režim za ronjenje na dubinama do 30 metara.

Sve ove mogućnosti će vas naterati da svakodnevno koristite i istražujete šta sve Huawei Watch GT3 Pro može, a sigurno vas korišćenje bilo kog uređaja u tolikoj meri brine zbog baterije. Ali i o tome je kompanija Huawei razmišljala, tako da i baterija stiže u unapređenoj verziji. Baterija će trajati čak 14 dana na većem modelu, a 7 dana na manjem modelu sata.