HyperX predstavio Savage DDR4 memoriju najviših performansi

HyperX Savage DDR4 memorija predstavljena je od strane istoimene kompanije koja je deo Kingston Technology obezbeđujući vrhunske performanse za multitasking, ali i za 3D renderovanje i igranje najzahtevnijih igara.

Zvanično press saopštenje

HyperX®, članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavio je HyperX Savage DDR4 memoriju. Sa velikim brzinama i agresivnim tajminzima, HyperX Savage DDR4 pruža dobre multitasking performanse i brži sistem u celini, što ga čini pravim izborom za profesionalne gejmere, overklokere i napredne korisnike.

Sa brzinama do 3000MHz HyperX Savage DDR4 omogućava brže video editovanje, 3D renderovanje i gejming. Integrisani XMP profili su optimizovani za Intel® Core i5 i i7 procesore, kao i za Z170 matičnu ploču serije 100 i X99 čipsetove, što jednostavnim izborom memorijskog profila korisnicima omogućava brz overklok, bez potrebe za podešavanjem u BIOS-u. Dostupan u pojedinačnom pakovanju kao i u kompletima do 64GB, Savage DDR4 radi na naponu od minimalnih 1.2V do maksimalnih 1.35V, što za rezultat ima manju potrošnju energije i veću pouzdanost nego što je slučaj kod DDR3 memorijskih modula.

“Zadovoljstvo nam je da predstavimo novu energetski efikasnu i brzu memoriju namenjenu gejmerima i entuzijastima koji zahtevaju maksimalne performanse sistema” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “HyperX Savage DDR4 obezbeđuje maksimalne performanse za korisnika, a sa svojim asimetričnim aluminijumskim dizajnom, niskoprofilnim hladnjacima i crnim PCB-om, može biti nadograđen u bilo koji sistem".

HyperX Savage DDR4 je podržan doživotnom garancijom, besplatnom tehičkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.