iPhone XS i iPhone XR telefoni oficijalno dostupni i domaćim kupcima

Danas, 26. oktobra u iStyle Apple Premium Reseller prodavnici na Terazijama, u prodaju su pušteni dugo iščekivani Apple uređaji - iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR telefoni. Tačno u 08:00 aktiviran je prvi iPhone XR telefon u Srbiji, a ova čast pripala je našoj najvećoj zvezdi, Jeleni Karleuši.

Apple

“Prvi put u istoriji Srbija se našla na listi zemalja u kojima je najnoviji iPhone model zvanično predstavljen u prvom talasu, zajedno sa Amerikom i drugim zemljama sveta. Čast je prisustvovati ovako jedinstvenom događaju, a naročito biti deo tima koji ispisuje istoriju”, izjavila je Ljiljana Bauk, Direktor iStyle Apple Premium Reseller-a.

Apple

Jedinstven dizajn, lakoća korišćenja i savršen spoj odabranog hardvera i softvera čine iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR telefone apsolutno posebnim i neodoljivim. Nova generacija iPhone telefona pored hardverske i softverske superiornosti donosi i značajno unapređene mogućnosti kamere koje otvaraju novo doba fotografije uz kvalitet slike kao iz profesionalnog studija. Ovi jedinstveni uređaji od danas su dostupni u iStyle Apple Premium Reseller prodavnicama u svim raspoloživim verzijama, bojama i kapacitetima. Kupci imaju priliku da u svim iStyle prodavnicama dožive pravo Apple iskustvo kupovine, dok će ljubazni, obučeni prodavci na stručan način pomoći pri odabiru idealnog proizvoda.

Svoj primerak omiljenog iPhone XS modela možete naručiti na ovom link-u, dok za iPhone XR posetite navedeni link.