Kingston pušta u prodaju novi DataTraveler Duo USB fleš sa dvostrukim interfejsom

Beograd, Srbija – 20. oktobar 2020. – Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je objavio dodatak modela DataTraveler Duo u svoju familiju USB fleš diskova sa dvostrukim interfejsom. DataTraveler Duo pruža ultimativnu fleksibilnost za vlasnike novih ili starijih uređaja.

DataTraveler Duo ima dvostruke USB konektore koji rade sa USB Type-A i USB Type-C1 portovima za lako deljenje datoteka između laptopova, desktop računara i mobilnih uređaja. Ovaj uređaj sa dvostrukim interfejsom takođe je idealan i kao dodatni prostor za skladištenje sa kapacitetima od 32 GB i 64 GB. Brzine USB 3.2 Gen 1 omogućavaju korisnicima lak pristup i prenos dokumenata, fotografija, video zapisa, muzike i još mnogo toga. Dvostruke klizne kapice štite konektore kada se ne koriste.

DT Duo je najnoviji dodatak u Duo asortimanu plug-and-play uređaja koji odgovaraju mobilnim potrebama:

· DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Dvostruki interfejs koji radi sa oba USB i USB Type-C standarda, sa velikom brzinom čitanja podataka od 100MB/s. Dostupno u kapacitetima do 128GB, što pruža dovoljno dodatnog prostora za najnovije pametne telefone, tablete, PC i Mac računare.

· DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Dvostruki micro-USB i USB Type-A interfejs za Android™ pametne telefone i tablete, uz podršku za USB OTG (On-The-Go) tehnologiju. DTDUO3G2 se može uključiti u micro-USB portove koji se koriste za napajanje uređaja kao dodatni prostor za skladištenje podataka (do 128GB) za brzo i jednostavno prebacivanje fotografija, video zapisa i drugih fajlova između mobilnih uređaja i PC računara.

“Dodavanje novog DT Duo modela donosi preko potrebnu funkcionalnost sve više rastućem broju USB Type-C uređaja koji su danas na tržištu,” kaže Oscar Escayola Kaloudis, menadžer fleš proizvoda u Kingstonu. “Dvostruki interfejs i jedinstveno kućište sa dvostrukim slajderom čine ovaj disk čvrstim i modernim, bez poklopca koji se može lako izgubiti.”

DataTraveler Duo je dostupan u kapacitetima od 32GB do 64GB3 i dolazi uz petogodišnju garanciju i besplatnu tehničku podršku. Za više informacija posetite kingston.com.