Kompanija AOC s ponosom predstavlja U32U1

Beograd 21. jul 2020 – Specijalista za monitore AOC s ponosom predstavlja U32U1, profesionalni monitor veličine 31,5 inča (80 cm). Rezultat je kombinacije hrabrog dizajna svetski poznate dizajnerske agencije Studio F. A. Porsche i AOC-ove vrhunske tehnologije monitora. „Dizajn Studija F. A. Porsche“ sinonim je za sofisticirani, rafinirani dizajn proizvoda kojem se divi ceo svet – zato nije iznenađujuće što je ovaj četverostrani monitor bez okvira dobio prestižnu Red Dot Design Award. Ovaj vrhunski poslovni monitor s 4K rezolucijom i VESA DisplayHDR 600, usmeren prema profesionalnim i korisnicima kod kuće koji su svesni dizajna, sada je dostupan.

U32U1 - hrabar, nagrađivan dizajn za profesionalnu upotrebu

Odmah zadivljuje izvanredan dizajn U32U1, kreiran u jednom od najpoznatijih dizajnerskih studija, Studio F. A. Porsche koji je neiznenađujuće krunisan nagradom Red Dot Design.

S promenjivom percepcijom radnog i privatnog života ljudi sve više dovode u pitanje strogu razliku proizvoda koji su usmereni na profesionalnu i ličnu upotrebu. Dizajn U32U1 odražava upravo to. Namenjen je korisnicima s visokim estetskim zahtevima i uključuje trendove u klasičnom dizajnu nameštaja. Tronožni stalak u obliku cevi stvara vizuelnu lakoću i omogućuje mu da se istakne u bilo kom okruženju i upotrebi.

AOC U32U1

Takođe se odlikuje drugim vrhunskim dizajnerskim karakteristikama:

četverostrani monitor bez okvira, tanki, nagibni i okretni ekran sedi na svom sjajnom metalnom tronožnom stalku, koji se podesi po visini do 120 mm. Aluminijska zadnja ploča sa zaobljenim uglovima, na kojoj se nalaze i kablovski priključci, stvara lep kontrast tamno sivom ravnom zadnjem poklopcu. Prava funkcionalna novost je da ova ploča ostaje u istom položaju kada se monitor rotira u portretni položaj (funkcija okretanja), tako da kablovi ostaju na istom mestu. Za veću fleksibilnost, monitor se isporučuje i s VESA mrežicom za ugradnju na spoljne stalke ili zidne nosače.

AOC U32U1

Odlična izvedba za profesionalne zahteve

Izuzetno veliki IPS monitor veličine 31,5 inča (80 cm) dolazi sa sjajnom 4K/ UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela). Zahvaljujući usklađenosti sa standardom VESA Display HDR600, monitor donosi 10-bitnu dubinu boje što rezultira s 1,07 milijardi boja. Slike sjaje s impresivnim kontrastom, a boje se kreću od svetlucave bele do najdublje crne boje. Monitor pokriva 135% sRGB, 100% AdobeRGB i 98% prostora u boji DCI-P3, što ga čini idealnim izborom za profesionalce i entuzijaste za video i fotografiju, kao i za dizajnere.

AOC U32U1

Dobro povezan s USB-C

Osim priključka DisplayPort 1.4, ovaj monitor ima i HDMI 2.0 kao i USB-C priključak i USB 3.2 čvorište. USB-C veza nudi DisplayPort zamenski način prenosa čak i video signala visoke rezolucije s prenosnog ili drugog računara. USB napajanje može istovremeno napuniti bateriju prenosnog računara do 65 W, a USB 3.2 transmisija podataka osigurava munjevit prenos podataka.

AOC U32U1

„Savršena kombinacija najmodernije tehnologije i izvanredan dizajn ono je što čini naše nove monitore, razvijene u saradnji sa Studiom F. A. Porsche, zaista posebnima", kaže Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja za Evropu. „Nakon velikog uspeha naših prvih zajednički proizvedenih monitora pre dve godine, drago mi je što sada možemo predstaviti novi model koji se odlikuje svojim izuzetnim dizajnom."

AOC U32U1

„U AOC-u smo pronašli savršenog partnera koji ne samo da deli već i poboljšava našu težnju sofisticiranog i rafiniranog dizajna. Međusobno razumevanje kvalitetа i performansi omogućava nam stvaranje vrhunskih proizvoda koji udovoljavaju najvišim tehničkim i estetskim standardima “, kaže Christian Schwamkrug, direktor dizajna u Studio F. A. Porsche.

AOC U32U1

AOC U32U1 dostupan je u prodavnicama s preporučenom maloprodajnom cenom od 112,259.00 din.