Kvalitet slike, gejming karakteristike i vrhunski dizajn u novoj Philips E2 seriji monitora

Beograd, 3. septembar 2020. – MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novu Philips E2 seriju – nova porodica monitora koja kombinuje elegantni dizajn i inovativne karakteristike kako bi se savršeno uklopila u kućni ili kancelarijski lifestyle. Izuzetno tanki trostrani ili četvorostrani dizajn bez okvira osigurava maksimalnu veličinu ekrana s minimalnim distrakcijama, stoga je posebno pogodan za grafički dizajn i profesionalne aplikacije. Štaviše, zahvaljujući širokom spektru karakteristika, novi monitori savršen su izbor za sve koji traže tačnost boja i detalja.

„Većina ljudi je danas svoje domove preuredila u kancelarije pa im je potreban monitor koji je dostojan multitaskinga, za posao ali i zabavu. Nova E2 serija idealan je izbor za sve one koji žele kombinovati bitne karakteristike i dizajn koji se uklapa u moderne enterijere.“, rekao je Artem Khomenko, senior product menadžer MMD Monitors & Displays za Europu.

Nova E2 serija monitora pruža vizuale za pamćenje

Više rezolucije podrazumevaju i više piksela na ekranu, a time i detaljniju sliku, što je jedna od krucijalnih karakteristika za sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD dizajneri i arhitekte, ali su istovremeno i zahvalan dodatak i za sve ostale korisnike. Srž nove E2 serije jeste u osiguravanju izvrsnog doživljaja gledanja i to zahvaljujući modelima koji dolaze s Full HD pa sve do 4 UHD rezolucijom, ali i u odličnom kvalitetu slike (zahvaljujući npr. Ultra Wide-Color tehnologiji koja pruža izvanrednu dubinu od čak 1.07 milijardi boja).

Svi E2 monitori imaju široke uglove gledanja za oštru sliku s dubokim i super visokim kontrastom. Doživljaj gledanja je poboljšan i zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj i automatski prilagođava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja, kao i SmartImage tehnologiji koja analizirajući prikazani sadržaj, optimizuje kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike ili videa.

E2 serija monitora dolazi sa karakteristikama i za dobar gejming

Ova nova serija monitora pruža korisnicima i SmartImage Game Mode način rada koji uključuje jednostavno dostupan display na ekranu (OSD, on-screen display) fino podešen za igrače, a koji nudi više mogućnosti postavki. Na primer, FPS (First person shooting) način rada poboljšava tamne pozadine u igrama, omogućujući tako da korisnik vidi skrivene predmete u tamnijim delovima, dok „Racing“ način rada prilagođava ekran s najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno sa podešavanjima slike.

Svaki od novih monitora pruža korisnicima neke posebne karakteristike za još bolje i glađe igranje. Npr., novi Philips 242E2FA i 272E2FA dolaze s vremenom odziva od 1 ms (MPRT 1 ), dok Philips 288E2A i 34E2AE monitori s druge strane osiguravaju fluidnu sliku bez kidanja pri gotovo bilo kojem frame rateu zahvaljujući AMD FreeSync TM tehnologiji.

Karakteristike za bilo koju vrstu korisnika ali i za one ekološki osvešćene

Nova E2 serija monitora dolazi s nizom tehnologija dizajniranim za poboljšanje korisničkog iskustva. EasyRead način rada osigurava doživljaj čitanja kao s papira, Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada osiguravaju udobnije gledanje bez zamora očiju. Ovi monitori uključuju i diskretnu EasySelect preklopnu tipku za brza i jednostavna podešavanja postavki monitora u izborniku ekrana, a uz sistem upravljanja kablovima korisnici će imati uredan radni prostor.

Neki modeli, poput Philips 288E2A i 345E2AE modela, takođe omogućuju dvostruko povezivanje i prikaz zahvaljujući MultiView opciji, omogućujući tako korisnicima istovremeno rad s više uređaja kao što su računari i prenosni računari, za složene multitaskinge.

Svi novi monitori su u potpunosti bez štetnih tvari kao što su olovo i živa, usklađeni su s RoHS standardom i uključuju 100 posto reciklirani materijal za pakovanje. Štaviše, sertifikovani su i za Energy Star 8.0 i TCO. Njihovo samo pakovanje u potpunosti se može reciklirati.