Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač QNAP
  Model TAS-168
 Sistem Procesor ARM® 1.1 GHz dual-core
  RAM memorija 2GB/4GB flash
  Ostalo HDMI
 Disk Tip 3.5"
  Slotova 1
 Povezivanje USB 2.0 priključaka 4
  USB 3.0 priključaka 1
  LAN mreža Gigabit
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 28-Dec-2015 07:12:17 - #195763

Inovativni QTS i Android dual sistem TAS-168 je do sada neviđeni mrežni centar za skladištenje fajlova, backup, daljinski pristup i što je mnogo važnije sistem koji vam nudi vrhunsko iskustvo gledanja multimedijalnih sadržaja i korišćenja aplikacija kakvo do sada niste imali prilike uz NAS uređaje.

QNAP TAS-168

Ovaj model pokreće ARM v7 dual core procesor, opremljen je sa 2GB sistemske memorije pri čemu kompaktni TS-168 nudi veoma dobre multitasking performanse kao kućni NAS i služi kao savršeni media centar za zabavu sa svojim velikim skladištenim kapacitetom i HDMI izlazom za reprodukcije 4K sadržaja.

QNAP TAS-168

TAS-168 je jedan od prvih NAS modela koji koristi dva operativna sistema, QTS i Android pri čemu QTS isporučuje efikasni prenos podataka, bogate multimedijalne funkcionalnosti i sigurnost podataka, dok Android upravlja reprodukcijom 4K video sadržaja preko HDMI, pokreće Android aplikacije i može da instalira aplikacije sa Google Play.

QNAP TAS-168

TAS-168 podržava terabajte skladištenim kapaciteta i na njega možete da smestite velike kolekcije fotografija, muzike i video sadržaja. Za razliku od drugih Android uređaja sa ograničenim skladištenim prostorom, možete da preuzmete koliko god o aplikacija želite.

QNAP TAS-168

Jednostavnim povezivanjem, miša, tastature i monitora možete da pretvorite TAS-168 u multimedijalni uređaj, da editujete i reprodukujete fajlove uskladištene u okviru samog uređaja bez potrebe za dodatnim računarom. Na monitoru povezanom preko HDMI kabla naći ćete poznati Android interfejs i moći da koristite različite QNAP aplikacije.

QNAP TAS-168

TAS-168 je u potpunosti sertifikovan od strane kompanije Google i omogućava da ga sinhronizujete sa svojim Google nalogom. Svi Google fajlovi i podešavanja koji se nalaze u vašem Gmail nalogu mogu da budu sinhronizovani i backupovani na TAS-168.

QNAP TAS-168

Specifikacije:

  • Procesor: ARM 1,.1 GHz dual core
  • Memorija: 2GB DDR3
  • Flash memorija: 4GB
  • Mesto za hard disk: 1 x 3.5 inča, SATA 3Gbps hard disk
  • LAN port: 1 x Gigabit RJ-45
  • USB 3.0: 1 utičnica
  • USB 2.0: 4 utičnice
  • Dimenzije: 187.60x 125mm
  • Masa: 1.74kg

QNAP TAS-168

Zaključak

QNAP TS-168 je još jedan odlični dual OS NAS sistem koji koristi QTS i Android operativne sisteme i pored uobičajene funkcije skladištenja sadržaja omogućava da povezivanjem sa mišem, tastaturom i monitorom preko HDMI kabla dobijete potpuno funkcionalni media centar kojim ćete reprodukovati ali i editovati svoje multimedijalne sadržaje.

Conclusion

QNAP TS-168 is an excellent dual OS NAS system that uses QTS and Android operating systems. In addition to the usual functions, this model allows you to get a fully functional media center that will reproduce but also edit your multimedia content if you connect it to the mouse, keyboard and monitor via an HDMI cable.

Zahvaljujemo se:

Mikro Princ, Kralja Milutina 31, 011/3629000 Preporučena maloprodajna cena: 25.000din/215€ mikroprinc.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan