Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Mad Catz
  Model Cyborg R.A.T.1
 Osnovno Prilagođen Desktop
  Tip Klasičan
  Senzor Laserski
  Broj tastera 6
 Povezivanje Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 18-Feb-2016 07:02:50 - #196586

Mad Catz su predstavili još jedan odličan računarski miš dizajniran za igrače koji je baziran na inovativnom modularnom sistemu koji redefiniše kakav igrački miš treba da bude.

Mad Catz Cyborg R.A.T.1

Model naziva RAT1 poseduje tri osnovne komponente: tripod kućište, modul sa senzorom i podesivi oslonac za dlan koji u paketu savršeno rade i kreiraju miš koji je jedinstven na tržištu.

Mad Catz Cyborg R.A.T.1

Ultra lagano, tripod kućište je dizajnirano da obezebdi čvrstu osnovu za modularne komponente. Uklonivi modul sa senzorima obezbeđuje da kada se koristi zasebno postane sjajan miš za putovanja, lagan i kompaktan, dok podesivi oslonac za dlan omogućava ga prilagodite onako kako najviše odgovara vašoj ruci tokom korišćenja miša.

Mad Catz Cyborg R.A.T.1

RAT1 miš je uvek spreman za igre, dok Pixxart 3500 senzor koj i omogućava podešavanje vrednosti DPI će predstavljati odličan izbor bez obzira da li miš koristite za igre, rad ili jednostavno pretragu weba.

Mad Catz Cyborg R.A.T.1

Specifikacije:

  • Proizvođač: Mad Catz
  • Model: Cybortg RAT1
  • Prilagođen: Desktop
  • Tip: Klasičan
  • Senzor: Laserski
  • Broj tastera: 6
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični

Zaključak

Visoko modularni miš za igrače ali i sve ostale koji se sastoji od tri komponente i predstavlja idealnog saputnika u vašim računarskim avanturama. Bez obzira da li ga koristite za igre, rad ili jednostavno surfovanje internetom, ovaj miš će svojim prilagodljivim opcijama zadatak izvršiti na najbolji mogući način.

Conclusion

This highly modular gaming mouse consists of three components and is an ideal companion in computer adventures. Regardless of whether you use it for gaming, working or simply surfing the Web, the mouse will perform tasks in the best possible way thanks to its customizable options.

Zahvaljujemo se:

Nova Computers, 011/3343748

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 40€

nova.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan