Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač SpotCam
  Model HD
 Osnovno Konekcije WiFi 802.11b/g/n
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
ivek28
ip adresa: 141.13.. - vreme: 13-Apr-2017 11:04:59 - #202517

Ova mi se čini ok za videonadzor kuće. Jednostavna i praktična za nas laike.


100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 28-Jun-2016 06:06:30 - #199064

Spotcam je WiFi omogućena kamera koja omogućava da budete u kontaktu sa onim što se dešava u vašem domu u svakom momentu koristeći bilo personalni računar tablet ili pametni telefon.

Spotcam HD Eva

Ona omogućava da primate notifikacije putem emaila ili mobilne aplikacije, gledate video u realnom vremenu kada god imate internet konekciju na raspolaganju.

Spotcam HD Eva

Podešavanje SpotCam uređaja je veoma jednostavno, gotovo jednostavno kao i podešavanje smart telefona. Povežite svoju SpotCam kameru sa WiFi konekcijom i kreirajte odgovarajući nalog i od tog momenta imate pristup svemu onome što se na vašoj SpotCam kameri vidi.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Spotcam
  • Model HD EVA
  • Konekcije: WiFi 802.11 b/g/n

Zaključak

Spotcam HD EVA je cloud bazirana digitalna kamera za nadgledanje doma koja omogućava da uvek imate uvid u ono što se dešava u vašem domu bilo preko računara, tableta ili telefona. Nenametljiva, SpotCam HD EVA pruža uvid u ono što se odigrava kada niste kod kuće.

Conclusion

Spotcam HD EVA is a cloud based digital home surveillance camera that allows you to have insight into what is happening in your home either using a computer, a tablet or a phone. Unobtrusive, SpotCam HD EVA provides insight into what takes place when you leave home.

Zahvaljujemo se:

Nebo ITS, Bulevar Mihaila Pupina 10D, tel: 011/2137163

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 175€

nebo.co.rs


100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 23-Jun-2016 06:06:57 - #199010

SpotCam je WiFi cloud kamera za nadgledanje doma sa opcijom besplatnog cloud skladištenja sadržaja. Omogućava da informacije i notifikacije dobijate putem smart telefona, tableta ili personalnog računara.

SpotCam HD

Takođe, omogućava da notifikacije primate bilo preko mobilne aplikacije ili maila i gledate video u realnom vremenu onoga što se dešava u vašem domu kada god ste povezani sa internetom.

SpotCam HD

Podešavanje SpotCam kamere je krajnje jednostavno. Povežite SpotCam kameru sa WiFi mrežom i prijavite se preko sajta kompanije i spremni ste da imate potpuni uvid u ono što se dešava u vašem domu. Kompanija nudi da odberete njen NVR plan za skladištenje video sadržaja u roku od 30 dana od momenta snimanja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: SpotCam
  • Model: HD
  • Konekcija: WiFi 802.11 b/g/n

Zaključak

SpotCam je sistem za nadgledanje vašeg doma bežičnim putem koji karakteriše lako podešavanje i koji ne zahteva nikakve specifične parametre već je samo dovoljno povezati ga sa vašom WiFi mrežom i kreirati odgovarajući nalog i uvek imate prikaz u realnom vremenu onoga što se dešava u vašem domu kada niste kod kuće.

Conclusion

SpotCam is a system for wireless home surveillance featuring easy setup with no need for any specific parameters. All you have to do is to connect it to your WiFi network and create an account so you will always have the real time picture of what is happening in the house when you are out of your home.

Zahvaljujemo se:

Nebo ITS, Bulevar Mihaila Pupina 10D, tel: 011/2137163

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 175€

nebo.co.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan