LG predstavlja nove Sound bar zvučnike i X Boom audio sisteme

Najnoviji LG uređaji pružaju zvuk vrhunskog kvaliteta, kao i mogućnost lakog povezivanja sa drugim LG audio proizvodima

Zvanično press saopštenje

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnaprednije Sound bar zvučnike i audio sisteme na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Kao deo LG Music Flow smart audio ekosistema, novi Sound bar zvučnici upotpunjavaju doživljaj uživanja u pravom kućnom bioskopu unutar vašeg doma, emitujući zvuk vrhunskog kvaliteta. Kompanija LG iskoristiće priliku da na CES sajmu predstavi i svoje najnovije X-Boom audio sisteme, idealne za žurke ili druga okupljanja.

Novi LG SH8, SH7 i SH6 Sound bar zvučnici poseduju širok dijapazon opcija, što ih čini savršenim za sve potrebe korisnika. Svaki Sound Bar zvučnik je izuzetno tanak i veoma elegantno dizajniran, pa se odlično uklapa u praktično svaki enterijer. Idealni za kućne bioskope, unapređeni SH8 i SH7 zvučnici poseduju bežične niskotonce koji pružaju bogate bas tonove. SH6 zvučnici, s druge strane, sastoje se od šest nezavisnih zvučnih jedinica koje koriste strukturu vazdušnih cevi, za efikasno naglašavanje dubokih tonova.

Ne samo da su jednostavni za instalaciju, već LG Sound bar zvučnici su izuzetno laki i za kontrolisanje, uz pomoć samo jednog dugmeta na daljinskom upravljaču televizora. Zvučnici podržavaju i novu Adaptive Sound Control (ASC) funkciju, koja omogućava uređajima da automatski promene zvuk kako bi se prilagodile različitom tipu sadržaja. Ovi zvučnici poseduju i Bluetooth, Google Cast™ i Auto music play opcije, kao i mogućnost Wi-Fi i Bluetooth konekcije.

Kompanija LG takođe će predstaviti i tri nova X-Boom audio sistema na CES sajmu, dva X-Boom Solo modela (OM7560 i OM5560) i CM9960 model. X-Boom audio sistemi su idealno rešenje za kućnu zabavu, emitujući moćan zvuk. Oba X- Boom Solo modela odlikuje celukupan audio sistem smešten u samo jedan zvučnik, pružajući intenzivan zvuk idealan za žurke i druga grupna okupljanja. Zahvaljujući Sampler Creator opciji, X-Boom zvučnici omogućavaju snimanje smart telefonom, a zatim prenos audio zapisa putem wireless konekcije i emitovanje na zvučnicima. Sva tri proizvoda imaju jedinstvenu Party Thruster opciju koja pruža mogućnost kreiranja šarenog osvetljenja, savršeno sinhronizovanog sa zvukom.

„Music Flow serija predstavlja veliki ponos i uspeh kompanije LG, a najnoviji Sound bar zvučnici i X-Boom audio sistemi sigurno će skrenuti pažnju na sebe na predstojećem najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike“, izjavio je Brian Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.