Logitech G predstavlja novu seriju živopisne gejming opreme

Logitech G, Logitechov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme je danas predstavio novu kolekciju opreme koja će doneti dodatnu zabavu i energiju vašim gejming sesijama. U centru pažnje nove Logitech G-Series Color kolekcije su G733 LIGHTSPEED Wireless gejming slušalice. G733 slušalice, koje su inače dostupne u 4 različite boje, će vam pomoći da što bolje i verodostojnije izrazite svoj lični stil, i upotpunite vaše gejming iskustvo. U ostatku Color Collection-a ćete pronaći G203 i G305 gejming miševe, kao i G915 TKL gejming tastaturu.

‘’Kako gejming postaje veliki deo moderne pop kulture, lični stil i ekspresija gejmera su postali veoma važan detalj njihovih identiteta,’’ izjavio je Logitech G generalni direktor, Uđeš Desai. ‘’S tim na umu smo odlučili da kreiramo gejming periferije koje ne samo da imaju vrhunske performanse, već i zabavan, dinamičan i raznobojni dizajn.’’

Kada je reč o pakovanju gejming periferija, do sada smo uglavnom navikli na sive, crne ili bele ambalaže, ali kako gejming postaje značajniji svetski fenomen, raste i potreba gejmera da izraze svoj lični stil. Rast popularnosti gejminga na socijalnim mrežama, kreatora sadržaja i streaming kulture, u prvi plan stavlja gejming periferije korisnika, što ih dodatno podstiče da se posvete ekspresiji individualnosti kroz boje svoje opreme. Cilj nove Logitech G Color kolekcije je da vam obezbedi i dodatno pojača ovo iskustvo.

Nove G733 Wireless slušalice su dostupne u beloj, plavoj, lila i crnoj boji. Teške su samo 278g, i opremljene su fenomenalnim reverzabilnim držačima, koje možete obrnuti, kako bi odgovarali vašim ličnim preferencama. Uz to poseduju i izuzetno udobne jastučiće, koji ove slušalice čine jednu od najudobnijih periferija Logitech G kolekcije. Logitech G je otkrio i kolekciju raznobojnih traka za glavu, kao dodatak živahnim presvlakama za mikrofon, koji su inače kompatibilni sa svim Logitech G slušalicama i mikrofonima.

‘’Želeli smo da dizajniramo slušalice koje će korisnicima omogućiti da izraze svoj karakter,’’ izjavila je glavni Logitech G audio inženjer, Tifani Birs. ‘’G733 i prateće periferije vam pružaju baš to. Ove visoko kvalitetne slušalice ne samo da se savršeno uklapaju u vaše okruženje, već vam i omogućavaju da na vrlo jednostavan način pokažete svoj stil i karakter, bez ugrožavanja integriteta delikatne Logitech G tehnologije.

Uz G733, gejmeri na raspolaganju imaju i crne i bele verzije Logitech G915 TKL Wireless mehaničke gejming tastature, kao i crne, bele, plave i lila verzije Logitech G203 gejming miša i G305 Wireless gejming miša. ‘’Gejmeri i streameri sve više i više traže načine da izraze svoj stil i individualnost,’’ izjavila je Twitch streamer, gejmer i glasovna glumica Elspet Istman. ‘’Bila to crna, bela, lila, ili kombinacija svih ovih boja, svi želimo da pokažemo svoj lični stil tokom zabavnih gejming sesija.’’

Cena

Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless gejming slušalice će se prodavati po ceni od $129. Trake, koje su dostupne u 5 verzija, će se ponaosob prodavati po ceni od $9.99; kolekcija 5 presvlaka za mikrofon će se prodavati po ceni od $9.99. G915 TKL gejming tastatura će se prodavati po ceni od $229.99, a Logitech G305 po ceni od $59.99 i Logitech G203 LIGHTSPEED gejming miš po ceni od $39.99. Svi navedeni proizvodi će biti dostupni od septembra 2020. Godine. I dalje čekamo informacije o ceni na lokalnom tržištu i obavestićemo vas čim saznamo.