Logitech M238 Fan Collection bežični miševi – koje su tvoje boje?

Beograd, Srbija, 26. mart 2018 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas najavio Logitech M238 Fan Collection, novu kolekciju bežičnih miševa sa patriotskim dizajnom koja vam omogućava da pokažete svoje boje i podržite fudbalski tim vaše omiljene reprezentacije.

Logitech M238 Fan Collection

Sa Logitech Fan Collection-om fudbalsko uzbuđenje možete da prenesete i na posao, nezavisno od toga da li navijate za Nemačku, Englesku, Portugaliju, Argentinu, Francusku, Španiju ili Brazil.

Logitech M238 Fan Collection

Emotivni naboj je velik ove godine za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a navijači žele da iskažu svoj nacionalnu pripadnost kroz prave boje. Fan Collection za 2018. godinu, na osnovu jednog od najpopularnijih miševa – M328, daje mogućnost da navijate za vašu omiljenu reprezentaciju i dok radite.

Logitech M238 Fan Collection

Miševi Logitech Fan Collection su udobni, prenosivi i mogu da rade do 12 meseci na jednoj, unapred instaliranoj bateriji. Miševi rade na većini operativnih sistema, Windows, Mac, Chrome OS i Linux, a dolazi sa nano USB prijemnikom koji vam omogućava kretanje u radijusu od 10 metara.

Logitech M238 Fan Collection

Cena i dostupnost

Očekuje se da će Fan Collection bežični miševi biti dostupni u aprilu uz maloprodajnu cenu od 2999,00 dinara. Za više informacija, posetite stranicu logitech.com ili se povežite sa nama na Facebook-u.