MikroPrinc predstavlja: NAS sa 3 ležišta visokih performansi sa M.2 SSD keširanjem za pokretanje virtuelnih mašina i Qtier-a

PROMOCIJA KOMPANIJE MikroPrinc: Qnap TS-364-4G sa 3 ležišta ne samo da vam omogućava da uživate u višim performansama i zaštiti podataka RAID-a 5 koristeći najmanji broj diskova, već ima i M.2 SSD slotove i efikasno skladištenje na automatskim slojevima za postizanje optimalnih performansi sistema.

Qnap TS-364-4G podržava do 16GB RAM-a i ima 2,5 GbE port za poboljšanje svakodnevne upotrebe i za pokretanje kompaktnih virtuelnih mašina i kontejnera. Kućni korisnici takođe mogu uživati u mogućnostima multimedijalnog portala Qnap TS-364-4G za strimovanje i deljenje fotografija, muzike i video zapisa na svim svojim uređajima.

Dizajniran za domove i male kancelarije, omogućavajući vam da bez napora upravljate datotekama i uživate u multimedijalnoj zabavi, istovremeno pružajući pouzdanu zaštitu podataka. Koristi Intel Celeron N5105/N5095 četvorojezgarni procesor (rafal do 2,9 GHz), ima 3,5-inčni SATA 3Gb/s i 6Gb/s ležišta za disk jedinice, podržava do 16 GB RAM-a i AES 256-bitnu enkripciju ( i za pune NAS volumene i za deljene fascikle) štiti poverljivost osetljivih podataka bez ugrožavanja performansi.

Moderan i elegantan izgled sa konceptom industrijskog dizajna. Efikasan protok vazduha obezbeđuje bolje hlađenje, obezbeđujući glatke performanse čak i pri najtežim opterećenjima. Instalacija čvrstog diska od 3,5 inča bez alata omogućava lakše podešavanje i održavanje sistema, dok LED diode na prednjoj ploči pomažu u gledanju statusa sistema.

-- izvor: mikroprinc.com/sr