MMD lansira Philips 346B1C monitor s USB-C priključkom

Beograd, 16. oktobar 2019. – MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitora, najavljuje novi Philips 346B1C 34 inčni zakrivljeni UltraWide VA LCD monitor s USB-C tehnologijom. Dizajniran da maksimizuje produktivnost na radnom mestu, u udobnosti i stilu, ovaj model nudi idealnu kombinaciju Quad HD CrystalClear slike u zakrivljenom VA ekranu, ugrađenu USB-C tehnologiju i niz inovativnih karakteristika koje osiguravaju ergonomsku udobnost kao i ekološku održivost. Ukratko, Philips 346B1C je istinsko rešenje za profesionalce usmerene na produktivnost u finansijskom, bankarskom i drugim B2B sektorima.

Philips

Raskošne slike

Philips 346B1C opremljen je s više tehnologija visokih performansi dizajniranih da korisnicima pruže izuzetno iskustvo gledanja. Uz CrystalClear, UltraWide QHD rezoluciju 3440 x 1440 piksela, slike praktično iskaču iz ekrana, dok luksuzno širok format 21:9 nudi beskonačne mogućnosti, uključujući mogućnost upoređivanja „side-by-side”, XXL pregled proračunskih tabla, visoko detaljne CAD-CAM aplikacije i još mnogo toga. Osim toga, produktivnost split-screen i multi-device karaktristika moguća je zahvaljujući MultiView tehnologiji koja korisnicima omogućuje rad istovremeno na više uređaja kao što su prenosni i desktop računari sa MultiClient integrisanom KVM sklopkom koja im omogućuje kontrolu dva odvojena računara pomoću jedne konfiguracije monitora, tastature i miša. Za one koji uživaju u kombinaciji posla s užitkom, ovaj monitor takođe ima Active-Sync tehnologiju koja garantuje glatko osvežavanje slike, munjeviti odziv i fluidno igranje bez artefakata.

Philips

Čarolija USB-C

Za profesionalce koji traže uštedu vremena i rešenja bez gnjavaže, Philips 346B1C ima sjajne vesti. Monitor dolazi s USB-C docking stanicom s napajanjem, što znači da korisnici mogu iskoristiti čitav niz prikladnih funkcionalnosti kao što su jednostavno povezivanje prenosnog računara s monitorom jednim kablom za visoku rezoluciju videozapisa i superbrzi prenos podataka čak i prilikom punjenja prenosnog računara.

Philips

Karakteristike koje 'razmišljaju' unapred

Svaki minut proveden ispred Philipsa 346B1C trebalo bi da bude prijatan. Kako bi se to osiguralo, monitor dolazi opremljen širokim nizom karakteristika za poboljšanje udobnosti. Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada obećavaju bolju vizuealizaciju tokom rada, EasyRead način rada nudi prijatno iskustvo čitanja kao na papiru, okretanje za 180 stepeni, postolje podesivo po visini i VESA nosač osiguravaju optimalan ergonomski komfor. Ugrađeni senzor otkriva i prilagođava se korisnikovoj prisutnosti, smanjujući troškove energije za čak 80 posto. I to nije sve. Monitor ne sadrži živu i olovo, ima EnergyStar 7.0, RoHS i TCO sertifikate i upakovan u 100 posto reciklirani materijal.

Philips

Moć produktivnosti, Philips 346B1C monitor biće dostupan od novembra 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cenom od 70.859,00 din.