MMD na tržište donosi novi Philips 279C9 monitor

Beograd, 12. avgust 2020. – MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner Philips monitora, najavljuje novi Philips 279C9 LCD ekran, monitor od 27 inča (68,47 cm) sa jasnim dizajnom koji udovoljava čak i najambicioznijim zahtevima za najvećom produktivnošću i većim i osveženijim korisničkim iskustvom. Elegantan, USB-C port, visok kvalitet slike i ergonomske karakteristike čine Philips 279C9 savršenim rešenjem za finansijske profesionalce, kao i za one koji imaju visoke stilske standarde, kao i za sve koji rade s CAD rešenjima i 3D grafičkim aplikacijama. Štaviše, monitor je primio nagradu za dizajn iF Design Award dok je u 2020. takođe dobitnik i Red Dot-a.

Philips

Dizajn je važan

Monitor Philips 279C9 ima Zero Bezel dizajn, koji eliminiše okolni okvir i nudi široku sliku koja postavku više monitora čini besprekornom. Štaviše, crni teksturni oblik čini ovaj monitor savršenim radnim rešenjem koje se uklapa u moderan i privlačan enterijer. Ideja dizajna iza ovog monitora ide još i dalje: zahvaljujući neverovatnom upravljanju kablovima smanjuje jednu od najvećih borbi za uredan radni prostor koju inače otežava nered kablova, tako je idealan model za one koji traže elegantno i uredno radno mesto. Upravljanje kablovima zaista je intiman dizajn koji pomaže organizovanju svih potrebnih žica, smanjujući nered na stolu i uklanjajući ih iz vida.

Philips

Svi priključci i karakteristike za najbolju produktivnost

U današnje vreme svi za rad koriste više povezanih uređaja što znači da su portovi ključna karakteristika koja se ne može prepustiti slučaju. Philips 279C9 uključuje USB type-C priključak koji korisnicima omogućuje prenos podataka i punjenje prenosnog računara velikom brzinom (do 65W). Monitor takođe sadrži jedan DisplayPort, dva HDMI i četiri USB 3.2 priključka. Oni omogućavaju sve što je potrebno za rad dobro povezanih uređaja, ali s inteligentnim i urednim sredstvom za upravljanje kablovima pri tome ne ostavljajući metež.

Philips

IPS ploča odabrana za ovaj model daje izuzetno široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, omogućujući prikaz ekrana iz gotovo bilo kog ugla. Nadalje, IPS ekrani osiguravaju neverovatno jasne slike živih boja, što ih čini idealnim, ne samo za fotografije, filmove i internet pregledavanje, već i za profesionalne aplikacije koje zahtevaju preciznost boje i stalno osvetljenje u svakom trenutku. Pored toga, sa svojom UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucijom i VESA sertifikatom DisplayHDR 400, ovaj monitor reprodukuje svaki detalj za stvarne fotografije. Velika i punija paleta boja obogatiće pogled i svaku sliku učiniti privlačnijom, s dubljim i nijansiranim crnim nijansama, globalnim zatamnjenjem i vršnim osvetljenjem do 400 nita.

Briga za dobrobit korisnika

Kada radimo, postoje tri glavna aspekta o kojima bi uvek trebalo voditi računa: zadržati pravilan položaj, smanjiti umor očiju i odmoriti se. Philips 279C9 radno vreme čini najprijatnijim mogućim počevši od svoje baze: SmartErgoBase je jedinstveni nagibni, okretni, podesive visine i okretnosti, sistem koji pruža maksimalnu fleksibilnost korisnika i pruža ergonomsku udobnost prikaza, omogućavajući mu pozicioniranje prema potrebi. Kako bi se olakšao fizički napor dugog radnog dana, ekran takođe sadrži LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost očiju i licker-Free tehnologiju bez treperenja za još manje umora očiju.

Monitor Philips 279C9 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni 62. 195 din.