Mnogostrani fotoaparat za porodice i ljubitelje putovanja – PowerShot SX720 HS

Od strane kompanije Canon stiže nam novi model digitalnog fotoaparata mnogostrane primene dizajniran da omogući snimanje porodičnih odmora, zabava i specijalnih momenata – PowerShot SX720 HS. Ovaj model karakteriše fantastični optički zum vrednosti 40x.

Canon PowerShot SX720 HS

To znači da možete da kreirate porodične portrete iz blizine ali i udaljene pejzaže kao da ste prisutni na njima. Dok niste kod kuće možete ono što ste snimili da share-ujete sa porodicom preko ugrađene WiFi ili NGC karakteristike.

Canon PowerShot SX720 HS

Pomenuti model baziran je na 20.3 MP CMOS senzoru kao i DIGIC 6 procesoru slike koji zajednički omogućavaju kreiranje spektakularnih slika i 1080p video sadržaja. Korisnicima je na raspolaganju i Story Highlights opcija u okviru koje aparat na kraju dana sam izmontira ono najvažnije što ste fotografisali ili snimili kao video za retrospektivu dana.

Canon PowerShot SX720 HS

Sve ove karakteristike su upakovane u izuzetno stilski dopadljivo kompaktno kućište što rezultira modelom idealnim za one koji putuju, porodice odnosno svakoga ko želi da snimi važne momente u životu.

Canon PowerShot SX720 HS

Aparat je opremljen velikim ekranom dijagonale 3 inča koji se može naginjati pod različitim uglovima da vam se omogući najugodnije fotografisanje. Zoom Framing Asist karakteristika omogućava automatsko zumiranje u zavisnosti od pomeranja subjekta koji želite da fotografišete.

Canon PowerShot SX720 HS

Specifikacije:

  • Proizvođač: Canon
  • Model: PowerShot SX 720 HS
  • Masa: 270 grama
  • Tip: Kompaktni
  • Dijagonala ekrana: 3.0
  • Povezivanje: NFC, WiFi
  • Rezolucija: 20.3MP
  • Tip: CMOS
  • Optički zum: 40x

Zaključak

Canon PowerShot SX 720 HS je kompaktni digitalni fotoaparat namenjen najširem krugu korisnika obezbeđen odličnim optičkim zumom vrednosti 40x kao i DIGIC 6 procesorom te CMOS senzorom rezolucije 20.3MP što za rezultat daje vrhunski kvalitet fotografija u različnim uslovima i FullHD video, dok opcije povezivanja poput NFC i WiFi omogućavaju da vaše uspomene trenutno podelite sa porodicom i prijateljima.

Conclusion

Canon PowerShot SX 720 HS is a compact digital camera designed for the widest range of users providing them with excellent 40x optical zoom, DIGIC 6 processor and 20.3MP CMOS sensor, which provides superior quality photos in various conditions and FullHD video, while connectivity options such as NFC and Wi-Fi allow you to share your memories with family and friends.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 450€

gigatronshop.com