Mogućnost primene CRM rešenja u industriji osiguranja

U sredu 30. septembra ove godine u Radisson Blu Hotelu Microsoft i Adacta organizuju konferenciju na kojoj će reč biti o novim dostignućima i trendovima kada je reč o CRM rešenjima.

Zvanično press saopštenje

Kompanije Microsoft i Adacta organizovaće u sredu, 30. septembra 2015. godine, od 9.00 do 13.00 sati u Radisson Blu Hotelu, poludnevnu konferenciju na kojoj će stručnjaci iz svih područja pokazati kako da osiguravajuće kompanije optimizuju svoje resurse, prepoznaju prodajne mogućnosti, kao i da omoguće bolje korisničko iskustvo, a sve uz pomoć CRM (Customer relationship management) rešenja.

Konferencija je namenjena zaposlenima u prodaji, marketingu, customer care odeljenjima i ima za cilj da prezentuje mogućnosti primene CRM rešenja u industriji osiguranja i sa učesnicima podeli iskustva i najbolje prakse uspešnih projekata uvođenja Microsoft Dynamics CRM-a u osiguravajuće kompanije u Srbiji i regionu.

Poslovni savetnik jedne od četiri najveće revizorske kuće na svetu, kompanije PricewaterhouseCoopers, Veronika Tasić Vušurović, prisutnima će preneti zašto je važno biti kompanija orijentisana na klijenta i kako pojedine vodeće kompanije ostvaruju korist stavljajući svog klijenta u sam centar poslovanja.

Predstavnici kompanije Adacta prisutnima će približiti sve benefite CRM rešenja u postizanju boljih rezultata klijenata i osiguravajućih kompanija, dok će predstavnici osiguravajućih kuća koje već koriste AdInsure CRM rešenje, iz sopstvenih primera dati preporuke najefikasnije implementacije i korišćenja.

Za više informacija o programu konferencije pogledajte http://www.adinsurecrm.com/rs/conference