Nove mogućnosti sa Moto Z2 Play telefonom i Moto Mods dodacima

Kompanija Lenovo danas je predstavila novi uređaj iz Moto Z porodice telefona – Moto Z 2 Play. Ovaj uređaj premijerno je predstavljen na svetskom tržištu, a tokom leta će biti dostupan i u EMEA regiji, uključujući i Srbiju. Od lansiranja Moto Z TM porodice telefona sa Moto Mods TM dodacima, korisnicima je omogućeno da uživaju u stvarima koje su do tada bile nezamislive za mobilne telefone. Od projektovanja ekrana od 70 inča na bilo koju površinu, do pretvaranja telefona u kameru sa optičkim zoom-om do 10x, Moto Mods platforma ponudila je korisnicima do sada neviđene mobilne inovacije.

Moto Z 2 Play

Moto Mods ekosistem nastavlja da raste. Kompanija Lenovo dodala je Moto Mods proizvode u svoj portfolio, i sa novom generacijom proizvoda korisnicima obezbedila nove mogućnosti transformisanja mobilnog telefona.

Moto Z 2 Play: Tanji, lakši i brži

Uz tanji i lakši dizajn, kao i bržim performansama, druga generacija Moto Z 2 Play telefona donosi poboljšanja bitnih karakteristika, dok istovremeno obezbeđuje transformaciju uz Moto Mods dodatke. Metalni dizajn Moto Z 2 Play telefona donosi moćnu kombinaciju stila i snage, izgleda odlično i uspešno se odupire habanju usled svakodnevnog korišćenja. Full HD Super AMOLED ekran od 5,5 inča precizno prikazuje detalje, bez obzira na vrstu sadržaja koji korisnici gledaju. Uz bateriju koja traje i do 30 sati i 2,2GHz procesorom, telefon može biti korišćen tokom celog dana, a korisnicima je takođe dostupna i opcija brzog punjenja, pomoću koje se obezbeđuje 8 sati korišćenja za samo 15 minuta punjenja.

Moto Z 2 Play

Sa Moto Z 2 Play telefonom korisnici će moći da prave jasne, izoštrene fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući kombinaciji laserskog autofokusa i dualne autofokus pixel tehnologije. Nova generacija laserskog autofokusa ima prošireni opseg do čak 5 metara, tako da korisnici mogu da fokusiraju objekte na 3 puta većoj razdaljini, čak i u mračnoj sredini.

Moto Z 2 Play

Sa prednjom kamerom od 5MP i blicem sa funkcijom za korekciju boja, selfi fotografije će dobiti na kvalitetu, bilo da su napravljene danju ili noću. Moto Z 2 Play takođe nudi odlično korisničko iskustvo. Night Display opcija će na noćnom svetlu automatski podesiti ekran ka toplijim tonovima, smanjujući plavo svetlo koje može uznemiriti korisnike tokom sna. Nova Moto Voice funkcija instant glasovnih upita omogućuje korisne informacije kao što su informacije o vremenu ili ažuriranje kalendara, ili automatsko aktiviranje aplikacija bez potrebe za dodirom ili otključavanjem telefona. Sa redizajniranim čitačem otiska prsta korisnici mogu da aktiviraju navigaciju putem jednom tastera radi bržeg kretanja po ekranu.

Moto Z 2 Play

Moto Mods: Više od telefona

Prošle godine, kompanija Lenovo je predstavila Moto Mods dodatke koji obezbeđuju nova iskustva, koja nisu dostupna na drugim uređajima.

Gejming konzola

Sa novim dodatkom, Moto GamePad-om, korisnici imaju priliku da preuzmu kontrolu nad svojim mobilnim igricama. Ovaj novi Moto Mod transformiše Moto Z telefon u mobilnu gejming konzolu za tren. Uz D-pad i tastere sa četiri funkcije obezbeđeno je pravo gejming iskustvo na bilo kom mestu, a baterija od 1035mAh omogućuje korisnicima da nadmaše svoje prijatelje u igranju.

Unapređeno audio iskustvo za tren

Prva generacija JBL SoundBoost dodatka donela je korisnicima unapređeno audio iskustvo, a uz novi JBL SoundBoost 2 dodatak, ono je podignuto na viši nivo. Novi SoundBoost 2 pruža savršeno ozvučenje sa mogućnošću slušanja do 10 sati, a zahvaljujući vodootpornoj zaštiti, sporadično prskanje vode neće zautaviti muziku. Ovaj dodatak će biti dostupan u crvenoj, plavoj ili crnoj boji, ima premium dizajn sa poboljšanim konturama za bolji osećaj držanja u ruci, a kompatibilan je is a novom JBL EQ aplikacijom.

Dostupna je i nova mobilna aplikacija, My JBL SoundBoost 2, koja korisnicima daje mogućnost da podese zvuk onako kako žele. Bilo da slušaju muziku, gledaju videno snimke ili bodre svoj omiljeni tim, korisnicima je obezbeđeno impresivno multimedijalno iskustvo, bez potrebe za povezivanjem sa drugim uređajem.

Brzo punjenje uz TurboPower dodatak

Moto TurboPower daje izbor korisnicima kada je u pitanju punjenje telefona. Oni sada mogu obezbediti dodatan dan trajanja baterije kada im je baterija najneophodnija, ili mogu brzo da napune svoj telefon (do 15W) u pokretu. Kada se eksterni TurboPower dodatak isprazni, korisnici će moći za samo 20 minuta da ga napune i do 50 odsto kapaciteta.

Punjenje telefona sa stilom

Za korisnike koji ne vole kablove i problem sa njihovim zapetljavanjem, obezbeđen je Moto Style Shell sa bežičnim punjenjem. Sada im je dostupno brzo bežično punjenje (do 10W) za Moto Z telefon, upakovano u ultra-tanak i stilizovan dizajn. Dostupan je u velikom broju različitih boja tako da uvek odgovara izgledu i stilu korisnika.

Dostupnost

Moto Z 2 Play i novi Moto Mods dodaci biće dostupni u EMEA regiji, uključujući i Srbiju, tokom leta 2017. godine.